Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2008 18:10

У Четвертинівці бачили чудовисько

— Ішла на город, а воно переді мною стежку переповзає, — розповідає жителька села Четвертинівка Тростянецького району 42-річна Надія Герасимчук. — Товсте, як літрова банка.

За кілька днів на городі щось ударило хвостом по нозі Галину Присяжнюк, 65 років. Найбільшого страху натерпівся 15-річний Віталій Кобзар.

— Йшов через долину від бабусі, — розповідає хлопець, — чую у траві щось зашелестіло. Казали, що в селі якась фігня появилася, але я не придав значення. А тут піднімає ця штука голову свою здорову, очі здорові зелені. Вужа я бачив — він малесенький, із пітоном фотографувався — він не такого кольору. А це — товсте, чорно-зелене, в траві не помітиш. Завдовжки метра зо два, але то не вся довжина. Почало на мене сичати. Я побіг. За метрів п"ять оглянувся, а воно так скоренько повзе за мною.

— Я йому вірю, — переконливо каже бабуся Віталія 57-річна Олена Барчук. — Він у нас не такий, що буде вигадувати. Тоді Віталик крепко наляканий був, кричав.

Жителі вул. Жовтневої спустилися в долину. Там — хащі. Далі — річка. До неї селяни ходили прати білизну. Тепер бояться. А на городи йти мусять.

— Одна жінка зі своєю внучкою злякались якоїсь великої зміюки ще позаминулого року. Дівчинку навіть до бабки тоді водили, — згадує 55-річна Лариса Володимирівна.

Років вісім тому в селі Ободівка за 30 км од Четвертинівки пітон утік із зоопарку. Припускають, то саме він лякає селян.

— А чого до мене звертатися? Такими справами МНСники мають займатися, — відповідає дільничний Петро Захарчук.

Виконувач обов"язків начальника Тростянецької пожежної частини Анатолій Пчелянський вважає, що влада села має організувати людей на очищення яру.

Зараз ви читаєте новину «У Четвертинівці бачили чудовисько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути