Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 18:25

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете відсилати ваші листи і фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу і контактний телефон. Якщо ви побачили знайоме прізвище — будь ласка, скажіть людині, яка шукає, чи повідомте в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, Вінниця, 21007.


Розшукується Нагорняк Раїса Григорівна, 1961 р. н.

"1978 року ми жили разом на квартирі в Тернополі. 1981-го я вийшла заміж, виїхала в Новгородську область. Там випадково ми зустрілися. Рая по направленню чоловіка приїхала в м. Боровичі. Ми дружили, а 1985 року вони виїхали в Україну. Дуже хочу знайти свою найкращу подругу".


Буграк Володимир Васильович шукає Ніколаєнка Афанасія, 1950 р. н.

"Шукаю друга, він лікар. Закінчив Вінницький медінститут. У 1979–1982 роках працював у поліклініці с. Косів, Чортківського р-ну, Тернопільської обл. Потім повернувся на Вінниччину".


Беркута (Плеханова) Альона Тимофіївна шукає Добриніну Людмилу, 1974 р. н.

"Із Людою вчилися в училищі Арбузинці з 1990 по 1995 рік. Знаю, що до училища вона жила в м. Южноукраїнськ, а після переїхала у Вінницьку обл.".


Волкова Надія Пантеліївна шукає Петрову (Каледіну) Олену Валентинівну, 1958 р. н.

"Училися в кінотехнікумі, жили в одній комнаті, дружили. Останній раз бачилися 2001 року, вона із донькою поїхала у Вінницю".


Ахметова Зінаїда Михайлівна шукає Аксенову Ларису Леонідівну, 1973 р. н.

"Шукаємо свою двоюрідну сестру Аксенову Ларису Леонідівну, народилась у м. Єрмак Павлодарської обл. у Казахстані. Мама — Мазур Людмила, батько — Аксенов Леонід Олександрович — наш дядя. Після народження Лариси вони переїхали у Вінницю. Через деякий час розлучилися, дядько повернувся в Казахстан. Лариса з мамою залишилися у Вінниці. Ми з нею ніколи не бачилися, але завжди пам"ятали про неї. На жаль, дядько помер 2004 року і хотілося би багато їй розказати. Можливо, вона навіть не знає про нас. Відомо, що Лариса професійно займалася спортом — гімнастикою, зараз, здається, працює тренером, одружена, дітей не має".


Білусяк Віра Борисівна шукає Щупак Аллу, 1959 р. н.

"Ми вчилися у Вінниці в політехнічному технікумі в 1974–1976 роках, дружили. 1978-го я поїхала до чоловіка. Спочатку підтримували зв"язок, а потім його втратили. Кажуть, що вона може бути в Ізраїлі, Німеччині, Вінниці".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути