четвер, 10 липня 2008 15:25

Пошукова служба "ГПУ"

Вінницька редакція "Газети по-українськи" друкує листи людей, які хочуть знайти своїх рідних і близьких на території Вінницької області. Ви можете надсилати ваші листи і фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу й контактний телефон. Ми зв"яжемося з вами, коли людина відгукнеться. Якщо ви побачили знайоме прізвище, будь ласка, повідомте про це тій людині чи в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", вінницька редакція "Газети по-українськи", вул. Некрасова, 25, Вінниця, 21007.


Данилишин Сергій Лук"янович шукає Шаповалова Олександра Петровича

"Із 1973 по 1977 роки я жив і працював на комбінаті шин у місті Біла Церква Київської області. Разом із Шаповаловим ми працювали на цьому комбінаті молодими спеціалістами й жили в одному гуртожитку. Хочу його знайти, він із Вінниччини".


Шама Володимир Іванович шукає Кучера Олександра, 1962 р. н.

"Із 1980 по 1982 роки проходив срочну службу в Калінінградській області, у селі Чкаловськ у в/ч 65241. Зі мною служив Кучер Олександр із Вінницької області. Хочу знайти старого армійського друга".


Лазарєва Софія Альбертівна шукає Сандакову Віру Андріївну, 1992 р. н.

"Моя подружка народилася в Петропавловську-Камчатському. Я її втратила, коли вона назавжди вилетіла з Камчатки у Вінницю. Допоможіть знайти".

Гавриленко Марія Андріївна шукає Гавриленка Костянтина Михайловича, 1962 р. н.

"Допоможіть мені знайти сина, який 11.12.2006 року виїхав із дому на велосипеді й не повернувся. Усі документи залишилися вдома. Він проживав у Вінницькій області, Літинський р-н, с. Уладівка, вул. Котовського, 46".


Алєксєєва (Токарєва) Ніна Миколаївна шукає Ракчєєву (Токарєву) Марія Степанівну, 23.04.1913 р. н.

"Я шукаю свою тьотю і ви моя остання надія! Після війни вона залишилася вдовою і проживала одна на Україні. Працювала на Немирівському цукрозаводі. Жила в селі від цього ж заводу. Оскільки ні назви вулиці, ні дома там не було, всі поштові відправлення ми робили на Немирівський цукровий завод. Їхнім поштовим відділенням було село Ковалівка.

Протягом багатьох років ми їздили одна до одної в гості, часто переписувались і вітали одна одну з днем народження. Ось уже кілька років від неї немає ніяких звісток. І на мої запроси ніхто не відповідає. Мені вже 81 рік, і душа не спокійна. Уся надія на вас — допоможіть дізнатися про долю моєї тьоті".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути