Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 20:40

Пошукова служба "ГПУ"

 

Редакція "Вінницької газети по-українськи" продовжує друкувати листи тих, хто хоче знайти своїх рідних та близьких на Вінниччині. Ви можете надсилати ваші листи й фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу й контактний телефон. Ми з вами зв"яжемося, коли людина відгукнеться.

Якщо ви побачили знайоме прізвище — будь ласка, скажіть тій людині чи повідомте в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, Вінниця, 21007.


Лариса Ткачук (Волкодав) із Козятина шукає матір Ніну Семенюк, 1954 р. н.:

"Зараз в мене є сім"я — чоловік та син. Виросла я в дитбудинку. Завжди хотіла довідатися про свої корені, особливо про матір. Вона зловживала алкоголем і була позбавлена батьківських прав. Я народилася у 1975 році, а до дитбудинку у смт Брацлав Вінницької області потрапила в 4–5 років. Знаю, що батьки мої проживали на Кіровоградщині, в селі Саблине Знам"янського району. Тата звуть Олександр Петрович Волкодав, а маму — Ніна Михайлівна Семенюк. Про батька я хоч дещо знаю: живий і досі, хоча й веде безпутнє життя. А от про матір мені відомо мало. У неї були ще діти від іншого чоловіка. У мене є брат Коля, 1972 р. н., сестра Таня, 1970 р. н., та найменша сестричка Валя. Таню вдочерили прямо з санаторію у Мурованокуриловецькому районі, коли вона лікувалася там від серцевого захворювання. Можливо, ім"я їй змінили.

Із братом Миколою я спілкувалася до 1992 року. Знаю, що він навчався на будівельника в Козятинському залізничному училищі. Потім десь зник.

Писала до сільради Саблиного. Мені повідомили, що моя мати приїхала в село 1975 року в січні, а у квітні 1976 року кудись виїхала. Також знаю, що в мене є ще тітка Люба в м. Донецьку, в неї є син Василь".


Петрова Олена Федорівна розшукує Долинного Петра:

"Моя мама Уманцева Лідія Григорівна народилась у селі Тартак Жмеринського району Вінницької області 27 березня 1941 року. Хто був її батьком — я не знаю. Матір — теж. Після війни вони з бабушкою виїхали в Казахстан. Там маму записали на інше прізвище. Тільки перед смертю бабушка про це розповіла. Її звали Ганна Петрівна, а дівоче прізвище — Долинна. Значить, прадєдушка був Долинний Петро. Про свою прабабушку я нічого не знаю, і мама не пам"ятає. У її паспорті записана національність — українка. У нас є фото прабабушки і прадєдушки. У прабабки колір обличчя темний, може, була молдаванка чи румунка. Ми живемо в Казахстані. У нас із сестрою завжди питають, хто ми по національності, кажемо, що росіянки. Але мама — українка. Можливо, ви допоможете нам відшукати будь-яких родичів по лінії бабушки".


Голубовська Тетяна Іванівна шукає Рижикова Івана Володимировича, 1958 р. н.:

"У вересні 1994 року Іван, за його словами, поїхав до України з м. Тирасполя. Після цього жодних звісток про нього не мали. Останній раз чули, що був у Вінниці".


Білоус Карина розшукує Білоуса Юрія Михайловича, 1968 р. н.:

"Батько поїхав від нас 1995 року в Макіївку Донецької області до своїх батьків. Потім став жити з Онищенко Ольгою з Тульчина на вул. 60 років Жовтня, 7/41. В Ольги є син, йому десь 26 років. На наші листи і дзвінки у Тульчин ніхто не відповідає. Ми хочемо лише знайти тата".


Ушкало Олександр Васильович шукає Тунського Анатолія, 1962 р. н.:

"Хочу знайти друга, з яким разом училися у Ізмаїльському технікумі механізації та електрифікації сільського господарства у 1984 році. Толя жив у Вінницькій області".


Шлапак Людмила Юріївна розшукує рідних:

"Мій батько Шлапак Юрій Миколайович, 1920 р. н., жив у селі Борівка Вінницької області. Хочу знайти будь-яких родичів по його лінії".


Фенько Микола Федотович шукає Фенько Тетяну Миколаївну, 1965 р. н.:

"Пишу від імені батька. Він уже 20 років сліпий. Шукає доньку від першого шлюбу. Вона жила у Вінниці, Хмельницьке шосе, 37, кв. 4. Дівоче прізвище її мами — Захарчук Валентина Леонтіївна, 1944 р. н. Останній раз батько бачив доньку в 1978 році. Так вийшло, що він переїхав жити в інше місто. Писав на цю адресу, але відповіді не було. Тато дуже хоче знайти свою доньку, а я — сестру".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути