Ексклюзиви
пʼятниця, 02 липня 2010 02:57

"Подрузі сказали вирвати вісім зубів"

Вінничанка 51-річна Марія Лесів звернулися до приватної стоматологічної лікарні.

— Хотіла полікувати пародонтоз, — розповідає. — Раніше ходила у міську лікарню. Але там треба чекати два тижні, бо черга по запису. Тому пішла до частніків.

На поверсі у клініці вінничанка не побачили жодної людини.

— Пародонтолог чемно прийняла, оглянула мене, — згадує Марія Василівна. — А тоді давай водити по кабінетах, де дивилися інші лікарі. Не встигла оговтатись, як за лікування нащитали більше 2 тисяч гривень. Порахували і за пломби, і за протези. І навіть не спитали, чи збираюсь я це робити і чи маю гроші. А подрузі моїй сказали вирвати вісім зубів, із яких жоден її не турбував. Мене так возмутила їхня наглость, що відказалася від услуг. Пішла в міську больніцу, полікувалася за 160 гривень.

— Не можна однозначно сказати, що в приватній клініці хотіли нав"язати непотрібні послуги, — вважає заступник головного лікаря міського стоматологічного центру Лариса Онуфрієва, 57 років. — Бо лікування пародонтозу залежить від його форми. Якщо відбувається загострення хвороби, то треба зняти запалення. А якщо захворювання хронічне, то пломбування і протезування зубів обов"язкове.

Зараз ви читаєте новину «"Подрузі сказали вирвати вісім зубів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути