Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 20:03

Після гідроколонотерапії жінка схудла на 6 кілограмів

43-річна Наталя Тищук із Вінниці останні півроку скаржилася на головний біль та хронічну втому. Додалися і проблеми з кишечником. Жінці допікали то проноси, то запори.

— Думала, що це мені вже на смерть пороблено, — розповідає Наталя. — Знайома порадила пройти кілька сеансів гідроколонотерапії. Вірите, як на світ народилася! Шість кілограмів калових шлаків вимила. Тепер усім совєтую. І нічого там стидного нема. Це як генеральна уборка організма.

— Гідроколонотерапія — це щадяща промивка водними розчинами товстого кишечника, — пояснює провідний фізіотерапевт Вінницького військово-медичного клінічного центру центрального регіону, полковник медслужби В"ячеслав Сивак, 49 років. — Процедура допомагає видалити калові шлаки, позбутися кишкового отруєння, відкоригувати мінеральний баланс та відновити нормальну кишкову флору.

Лікар каже, що зашлакованість кишечнику в 44% випадків призводить до його раку. Гідроколонотерапія потрібна тим, у кого є запори, болі у спині, захворювання шкіри, ожиріння, головний біль, артрити, хронічна втома, часті застуди, алергія, астма, простатит, гіпертонія, неприємний запах тіла, менструальні проблеми. Проте є і протипоказання: важкий геморой, кишковий рак, виразковий коліт, хвороба Крона. Тому слід порадитися з лікарем.

Не бажано під час дефекації читати, курити

При гідроколонотерапії вода через спеціальне обладнання м"яко надходить у товстий кишечник і заповнює його на 1,3–1,6 м (при клізмі — на 25–35 см). Дискомфорту людина не відчуває.

— Одна процедура еквівалентна 30 клізмам, — стверджує лікар. — Сеанс триває 45–50 хвилин. Але для якісного та повного очищення потрібно пройти курс із шести процедур.

Промивання кишечнику допомагає відновити його моторику, омолоджує організм та покращує стан шкіри. Людина стає бадьорою, у неї нормалізується обмін речовин, зміцнюється імунітет.

Щоб уникнути кишкового отруєння, Сивак радить обмежити вживання консервованої та рафінованої їжі. Не бажано під час дефекації читати, курити.


У Вінниці процедуру гідроколонотерапії можна пройти також у клініці відновлювальної медицини "Фармоза" по вул. Зодчих, 18 (тел. (0432) 69 22 66) та у медичному центрі "Медитекс" по вул.1-го Травня, 44 (3-й поверх 3-го корпусу поліклініки N1 (тел. (0432) 67 14 28).

Зараз ви читаєте новину «Після гідроколонотерапії жінка схудла на 6 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути