четвер, 06 березня 2008 18:05

Петро Крижанівський утопився у ставку

66-річного Петра Крижанівського з Черепашинець Калинівського району на Вінниччині знайшли у ставку односельці. Звідки йшов чоловік, невідомо. При собі мав пакет з м"ясом. За версією голови сільради Марії Захарчук, біля берега був крихкий лід. Він проломився.

Судмедексперт Калинівської райлікарні 42-річний Сергій Примаков каже, що чоловік був напідпитку. У воді пролежав півдоби.

— Шкода толкової людини. Хазяйновитим був: тримав і свиней, і корову, — згадує сусід Леонід Дітківський, 45 років. — Любив пожартувати.

Крижанівський до пенсії працював механізатором місцевого господарства. Його дружина Марія, 67 років, померла у грудні від раку. Після її смерті чоловік спродав усе господарство.

Петра Крижанівського поховали 4 березня біля дружини. Прийшли близькі, колеги, знайомі. Доньки 42-річна Валентина та Тетяна, 39 років, і 38-річний син Василь не приїхали на похорони батька. Вони живуть у Хабаровську в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Петро Крижанівський утопився у ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути