четвер, 14 серпня 2008 17:41

Ольга Мукомел вилікувала хворі ноги

Автор: фото: Тетяна КУЦ
  55-річна вінничанка Ольга Мукомел проходить курс лікування на вихровому тренажері. Після процедур у комплексі з ваннами й обмотуванням вона може ходити без ціпка
55-річна вінничанка Ольга Мукомел проходить курс лікування на вихровому тренажері. Після процедур у комплексі з ваннами й обмотуванням вона може ходити без ціпка

55-річна вінничанка Ольга Мукомел захворіла на остеохондроз кілька років тому. Раніше ходила з ціпком. Після лікування методом капіляротерапії жінка ходить самостійно.

— Якось поверталася з роботи додому і впала, — розповідає Ольга Іванівна. — Відтоді двічі на рік лягала в лікарню. Боліли коліна.

Кардіолог із поліклініки порадив звернутися до фітотерапевта й цілителя Дмитра Наріци.

— Він призначив курс лікування, — говорить жінка. — З грудня по березень я робила процедури, мастила ноги гелем, закутувала їх, приймала спеціальні ванни.

70-річний Дмитро Наріца лікує скипидарними ваннами кремлівського лікаря Олександра Залманова й аплікаціями з гелем "Д. Кавілін" на основі меду. Гель винайшов сам.

— Лікування комплексне, — зазначає він. — Спочатку хворий приймає залмановську ванну.

Тоді на хворі місця наносять гель, замотують поліетиленом, потім бинтом чи хусткою:

— Це процес капіляротерапії, який очищує від шлаків. Вони перешкоджають нормальному кровообігу.

Гель має відновлювальні властивості. Проникає у тканини й розчиняє шкідливі речовини. Вони виводяться через печінку, нирки та шкіру. Очищення крові та поліпшення кровообігу сприяє лікуванню хронічних захворювань.

Допоміг метод, яким лікує Дмитро Наріца, і 26-річній вінничанці Олені Ніколаєвій.

Лікарі сказали, що нічого не можуть зробити

 — Після пологів я не змогла ходити, — каже жінка. — Коли приїхала "швидка", лікарі сказали, що вони нічого не можуть зробити. Мене поклали у нейрохірургію. Виявили дві хребцеві грижі. Прокапали тиждень, зняли біль і відпустили додому. Однак ходити, нахилятися я так і не могла. Протягом трьох місяців коло мене сиділа тітка. Я була лежача.  Уявіть, що це маючи на руках новонароджену дитину.

Олені порадили звернутися до Наріци. Дмитро Андрійович прописав пацієнтці  масажі і ванни. Пройти курс до кінця жінка не змогла. Не було з ким залишати дитину.

— Зараз нога терпне, — зазначає жінка. — Але я можу ходити, нахилятися. Все, що треба по дому, роблю.

— Зазвичай вистачає курсу у три-чотири місяці на рік, — розповідає Дмитро Наріца. — Якщо захворювання запущене, процедури доводиться робити і по п"ять-шість місяців.

Перший місяць лікування хворому обходиться у 150–180 грн. Наступні два-три — по 150 грн кожний.

Цей метод Дмитро Андрійович протягом восьми років застосовує на собі. Головною проблемою для нього, як і для багатьох інших хворих на діабет, є ноги. Перед тим, як почав самолікування, кровообіг у його ногах становив 12–14%. Результати останнього обстеження — майже 100%.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Мукомел вилікувала хворі ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути