Ексклюзиви
вівторок, 10 червня 2008 15:31

Олег Саленко забив вінничанам два голи

Автор: фото: Ілля ГОРОДЕЦЬКИЙ
  На вінницькому стадіоні ”Локомотив” під час матчу ветеранів місцевої  команди ”Локомотив-Нива” та київського ”Динамо”. На фото вінничанин Василь Яцишин (зліва) вибиває м’яч, а киянин Віталій Косовський (справа) намагається перехопити його
На вінницькому стадіоні ”Локомотив” під час матчу ветеранів місцевої команди ”Локомотив-Нива” та київського ”Динамо”. На фото вінничанин Василь Яцишин (зліва) вибиває м’яч, а киянин Віталій Косовський (справа) намагається перехопити його

У суботу 5 тис. уболівальників прийшли на стадіон "Локомотив" у Вінниці спостерігати за товариським матчем ветеранів місцевої "Ниви" та київського "Динамо". Гру присвятили ювілею вінницького футболу. 1958-го року створили команду "Локомотив", яку в 1979 році перейменували на "Ниву".

На поле вийшли Олег Саленко, Сергій Коновалов, Віталій Косовський. Вони грали в столичній команді ветеранів. Хоча останній міг виступати й за господарів. Кар"єру він починав у вінницькій "Ниві".

У "Динамо" тон задавали Віталій Косовський, 34 роки, та форварди 49-річний Віктор Насташевський і Олег Саленко, 38 років. Останній грав як і у складі збірної Росії на Кубку світу-1994, коли став одним із найкращих бомбардирів. Тоді в матчі з Камеруном він забив п"ять голів.

— Олег, тебе не ймется... Камерун вспомнил, — кричать вінницькі фанати.

У першому таймі Саленко забив два голи. Віктор Насташевський теж двічі влучив у ворота "Ниви". Господарі відповіли голом Олега Надуди, колишнього учасника Ліги чемпіонів у складі московського "Спартака". Нині він — тренер білоцерківської команди "Арсенал", що грає у другій лізі.

У другій половині гри вінничани тричі успішно атакували ворота гостей. Розійшлися внічию: 4:4. Уболівальники проводжали футболістів вигуками й аплодисментами.

Олег Саленко не поспішив одразу до автобуса, що віз спортсменів до ресторану на закриту вечерю. Вийшов до журналістів.

— Я був радий відвідати Вінницю, — каже. — Такі свята корисні. Це радість для вболівальників

Професійний футбол відродили у Вінниці торік. Нині місцева команда майстрів "Нива-Світанок" грає у другій лізі.

Зараз ви читаєте новину «Олег Саленко забив вінничанам два голи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути