Ексклюзиви
четвер, 15 травня 2008 19:34

Новини коротко

Швейцарське місто Цюріх подарувало Вінниці п"ять трамваїв, що відпрацювали 30–40 років. Торік обласний центр отримав від швейцарців 13 таких вагонів. До 2010-го має прийти ще 50–60. Швейцарські трамваї довші від радянських чеського виробництва. Через це подовжили зупинки.



На цвинтарі в селі Лука-Мелешківська під Вінницею знімуть асфальт біля могил у почесному кварталі міського кладовища. Будівельники помилково заасфальтували територію, призначену для захоронень. Землі на цвинтарі вистачить на 2,5 року поховань.



Цього року за гроші обласного бюджету в Вінниці планують почати спорудження Палацу спорту на 3 тис. глядачів. Комплекс зведуть на території Центрального парку, парку Дружби народів або Центрального стадіону. Проекту поки що немає.




Стартував конкурс соціальної реклами "Вінниця — мій дім". Його проведуть у трьох тематичних напрямах: "Почни з себе" (культура поведінки), "Місто — сад" (дбайливе ставлення до зелених насаджень) і "У здоровому тілі — здоровий дух" (пропаганда здорового способу життя). Переможець номінації отримає 500 грн премії. Рекламу розвішають на білбордах. Кожен може запропонувати власну ідею для рекламного плаката.

Довідки за тел. (0432) 59 51 55.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути