понеділок, 16 липня 2012 05:15

Намальований на бруківці водоспад видно лише на фото

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
 

15-річна Марина Брендель (ліворуч) із подругою Кариною Шевчук лягають на бруківку на площі Козицького у Вінниці, там намальований водоспад спеціальними фарбами. Він проявляється лише на фото, зображення об'ємне.

— Найприкольніше виходить, коли знімаєшся на зеленому березі, ніби стрибаючи у воду, або на камнях, — каже Карина Шевчук. — Гарно виглядають знімки сидячи чи лежачи.

Водоспад з'явився два місяці тому до Дня Європи. Його намалював тернопільський художник Ян Захарчук, використав спеціальні акрилові фарби. Зображення протримається більше року.

— Коли йдеш площею, видно лише, що там щось нашкрябано, ніби крейдою, — розповідає вінничанка 34-річна Ірина Майданюк. — Є кілька місць із написами "Для фото стати тут", "Фотографувати з цього місця". Якось поверталися з дітьми додому, вирішили спробувати, скористалися табличками. Коли скинула знімки на комп'ютер, була вражена. Водоспад ніби справжній. Тепер змагаємося з колегами, хто прикольніше відфотографується. Одна навіть спеціально фотосесію в купальнику зробила.

Продавець насіння 53-річна Галина Федченко каже, за день на площі роблять знімки близько 200 людей.

— Роззуваються серед площі, лягають, і не тільки діти, а й дорослі. Бачила як весільні пари фотографують. Жінка у весільному платті сіла прямо посеред отого водоспаду, а чоловік простягає їй руку, ніби намагається витягнути.

Зараз ви читаєте новину «Намальований на бруківці водоспад видно лише на фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути