Ексклюзиви
четвер, 14 квітня 2011 17:33

"На жінок із села великий попит"

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

У трамваях і тролейбусах Вінниці з'явилися оголошення шлюбної агенції для тих, кому за 30.

— Працюємо індивідуально. Ніякого інтернету! — каже власник агенції 56-річний Броніслав Олійник. — На зустріч маєте принести три фотокарточки: у повний зріст, портрет і в компанії. Щоб було видно, яке у вас оточення. Обов'язково паспорт. Щоб упевнитися, що ви не у шлюбі.

У базі агенції понад тисяча клієнтів. За півтора року Броніслав Олійник допоміг створити 90 пар. Із них дві розійшлися.

— Щодня приходять 7–10 осіб. Сьогодні вже 17 анкет заповнили. Ось щойно був 30-річний інвалід другої групи. Проблема з ногою, потрапив в аварію. Шукає жінку з села. Узагалі-то, на жінок із села великий попит. Бо вони не такі балувані, як городські. У мене в базі  викладачі, доктора наук, відомі лікарі, економісти, військові, письменники. Є олігархи, — неохоче додає. — Багато жінок шукають саме багатіїв. Приходять красиві баришні. Та що з того? Ну мають вони зовнішність, але ні освіти, ні роботи. Думають, що олігархи хочуть знайти моделей. А олігархи не ті вже, які були колись. Не кидаються на красу. Для них дружина має бути матір'ю його дітей, господинею. Щоб проводжала і зустрічала. Чекала, готувала їсти, вміла танцювати. Перше, що роздивляються в жінці — це нігті. Щоб були доглянуті, 2 міліметри довжиною. У жодному разі не нарощені.

У Броніслава Броніславовича клієнти віком від 26 до 75 років. Найбільше 45–55-річних.

— Молоді дивуються, чому не працюємо по інтернету. Бо ніхто не хоче, щоб їхні фото маячили в мережі. У комп'ютер заношу лише дані. По даті народження визначаю, якого віку і якого знака зодіаку найкраще підбирати другу половинку. Перед Новим роком до мене прийшов офіцер із Санкт-Петербурга. Служить на північному флоті, капітан другого рангу. Лікувався в нашому військовому санаторії. Каже, хочу хохлушку, бо вони вірні. Підібрав йому жіночку. Запрошували вже на весілля.

Клієнти просять, аби перевіряли, чи претенденти не шахраї.

— Усі люди остерігаються за своє житло. Шахраїв видно. Я — хороший психолог. Працював керівником на великих підприємствах. Можу розпізнавати, хто є хто.

Із кожним претендентом спілкується щонайменше 1 год.

Броніслав Олійник має агентства знайомств у 10 областях.

— Анкети там набирають помічники. Для зустрічей приїжджаю особисто. За місяць наїздив 17 тисяч кілометрів. Інспектори ДАІ мене всі знають. Зупиняють, щоб анкету заповнити собі або комусь із родичів.

Серед стандартних запитань Олійник додав про стан здоров'я та зубів.

— Якщо людина усміхається і стає страшно, то навіщо таке? Повинна ж привести себе в порядок. Якщо мало грошей, я домовляюся із клінікою, де зі знижками лікують зуби.

Скільки коштують послуги, власник агенції не каже:

— Для кожного гроші різні. Є люди, які заробляють 800 гривень на місяць. Тому не  зможуть заплатити стільки ж, скільки той, хто має вдесятеро більше. До кожного індивідуально підходжу.

Зараз ви читаєте новину «"На жінок із села великий попит"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути