Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2007 18:06

На виставці найдорожча шуба з норки коштує 11 тисяч гривень

Автор: фото: Тетяна ЗЕМЛЯКОВА
  Продавець Ольга з Тисмениці Івано-Франківська допомагає приміряти шубу з нутрії за 2500 гривень хмельничанці. Вона з чоловіком зайшла після роботи на виставку ”Євростиль”, що проходить у фойє драмтеатру в Хмельницькому. Шуба з нутрії їй не сподобалась, бо
Продавець Ольга з Тисмениці Івано-Франківська допомагає приміряти шубу з нутрії за 2500 гривень хмельничанці. Вона з чоловіком зайшла після роботи на виставку ”Євростиль”, що проходить у фойє драмтеатру в Хмельницькому. Шуба з нутрії їй не сподобалась, бо

"Тут тепло і зручно щось міряти, — усміхається 23-річна студентка з Хмельницького Тетяна Мисик. — Із "толкучкою" не порівняти. Там у мороз не хочеться роздягатися".

Дівчина зайшла на виставку-продаж "Євростиль", що відкрилася 27 листопада у Хмельницькому драмтеатрі. Розповідає, що досі носить чоботи торгової марки "Фаро", які придбала на схожій виставці два роки тому за 395 грн. На "толкучці" (великий речовий ринок у Хмельницькому) схожу модель тоді бачила на 100 грн дорожче.

При вході на ярмарку, де продають лікувальну косметику та біжутерію, ніхто не зупиняється. Більшість жінок одразу прямують до вішаків із хутром.

— Ціна шуби залежить від розміру, моделі та хутра, — каже продавець з міста Тисмениця Івано-Франківської області. Назватися відмовляється. — Оця довга каракулева шубка коштує 3 тисячі 600. Її комір і рукава обшиті хутром із песця. Новинка сезону — коротенькі куртки на синтепоні, оздоблені кролячим хутром на капюшоні, манжетах рукавів та збоку. Вони коштують 1200 гривень.

Продавчиня пропонує поміряти коротку шубу з нутрії за 2200 грн.

У паралельному до виходу ряду підприємці з Києва продають хутро російської фірми "Мегаполіс Москва". Шуба з норки чорного кольору в них коштує 11 тис. грн. Вона найдорожча на виставці. Продавець каже, що люди найкраще беруть каракулеві по 4 тис. грн. Пропонують і взуття.

Хмельничанка Олеся Паляниця, 32 роки, приміряє бежеві шкіряні чоботи за 350 грн. Не бере їх. Не подобається, що на гомілці вони зібрані резинкою.

— Найкраще купують взуття з каблуком-"козачком": коли широка основа звужується донизу. Дуже зручне, — розповідає 22-річна Галина Голубєва, яка торгує взуттям марки "Фаро". Його шиють у місті Бровари Київської області. — Уже продала кілька пар чорних модельних чобіт по 420 гривень. Мало людей прийшло. Не знали, що ярмарка почалася. Завтра-післязавтра, напевно, бігтимуть.

Виставка працює до п"ятниці.

Зараз ви читаєте новину «На виставці найдорожча шуба з норки коштує 11 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути