четвер, 25 вересня 2008 17:19

На Першій міжнародній виставці собак розіграють цуценя

У неділю, 28 вересня, у Вінниці відбудеться Перша міжнародна виставка собак усіх порід.

— Уже зареєстровано 557 собак 92 порід, — розповідає Оксана Гребенюк, 35 років, із обласного центру собаківництва. — Лише німецьких вівчарок покажуть 60. Приїдуть учасники із Росії, Польщі, Білорусі, Молдови та з усіх областей України.

Брати участь у виставці можуть лише собаки з родоводом, визнаним міжнародною кінологічною федерацією. Переможців обиратимуть шестеро експертів із Росії, Білорусі й України. Судді назвуть чотири найкрасивіших собаки в усіх вікових категоріях. Їхні господарі отримають кубки, медалі та собачий корм.

— Окремий конкурс краси ми проведемо для німецьких вівчарок, — продовжує чиновниця. — Ще буде конкурс для дітей "Юний хендлер". Хендлер — це людина, яка професійно представляє собаку на рингу. Там мають право знаходитися лише тварини, хендлери, судді та секретарі. Хендлер має уміти правильно показати прикус собаки, поставити в стійку. При цьому не повинен закривати собою пса від суддів.

Торік у Вінниці проходила національна виставка. На ній показали 350 собак. Перемогу отримала порода англійських вівчарок Вєльсш Корді Корол.

— Це найменша порода вівчарок, — говорить Гребенюк. — У себе на батьківщині вона уміє пасти овець. Це улюблена порода англійської королеви Єлизавети.


Міжнародна виставка відбудеться у пожежному училищі за адресою: м. Вінниця, вул. Генерала Арабея, 7, тел. 8 (0432) 53 91 15, початок о 10.00. Вартість квитків 5 грн. Їх продаватимуть біля входу. За білетами організатори виставки розіграють щеня з міжнародним родоводом.

Зараз ви читаєте новину «На Першій міжнародній виставці собак розіграють цуценя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути