Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 19:08

На перший авіарейс не купили жодного квитка

Перший виліт 18 червня рейсового літака з вінницького аеропорту в Гавришівці до Сімферополя не відбувся.

— Його перенесли на п"ятницю, 20 червня, — пояснює директор комунального підприємства "Аеропорт-Вінниця" Віктор Гуменчук, 38 років. — Здається, його відмінила авіафірма. Там якась технічна проблема з літаком. Його ремонтують.

18 червня до Сімферополя мав летіти Ан-140 маріупольської авіакомпанії "Ілліч-авіа". Диспетчер повідомила, що літаки справні. Перенос рейсу стався не з вини працівників компанії.

Як стало відомо "ГПУ", на перший рейс не купили жодного квитка. Кажуть, у продажу вінницької каси "Кий-Авіа" вони з"явилися лише за два дні до вильоту.

— Люди просто цікавляться новинкою, але білети не розкуповують, — каже менеджер "Кий-Авіа".

Пасажирів у Вінниці має забирати літак "Ілліч-авіа", що летить на Сімферополь з Києва. Диспетчер авіакомпанії каже, що у Вінниці вони робитимуть посадку і забиратимуть пасажирів незалежно від кількості проданих квитків.

— Сьогодні ми відправили всього шість пасажирів на Москву, — наводять приклад маріупольці.

У середу можна було придбати квитки до Сімферополя на п"ятницю, 20 червня. Кажуть, цим літаком до Криму мало летіти керівництво області на чолі з губернатором Домбровським та запрошені журналісти.

Подейкують, рейс перенесли через запланований на четвер приїзд до Вінниці президента Віктора Ющенка. У середу керівництво області було зайняте підготовкою до зустрічі глави держави. У п"ятницю матиме вільніший день для польоту до Криму.

Нині каси продають білети до Сімферополя на середу, 25 червня. Квиток коштує 670 грн. Тривалість польоту — близько години. Можна також вилетіти о 17.05 до Києва за 370 грн.

Зараз ви читаєте новину «На перший авіарейс не купили жодного квитка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути