Ексклюзиви
пʼятниця, 29 серпня 2008 18:50

На острові Балі мавпи крадуть капелюхи та сумки

Автор: фото з сімейного арфіву родини Ковалів
  Олександр і Тетяна Ковалі на острові Балі замовили екскурсію на слонах. Заплатили по 150 доларів
Олександр і Тетяна Ковалі на острові Балі замовили екскурсію на слонах. Заплатили по 150 доларів

"ГПУ" дізнавалася у відомих та заможних вінничан, де вони відпочивали цього літа. Три дні тому з острова Балі в Індонезії повернулися власник місцевої фірми "Віналко" 34-річний Олександр Коваль із дружиною Тетяною, 24 роки. За путівку на двох заплатили $7 тис.

— На Балі ходили на екскурсії. У "Храмі мавп" ці тварини такі наглючі, — жартує Тетяна. — Можуть украсти шляпку чи сумку, а забрати назад неможливо.

Заслужений учитель України 52-річний Юрій Пасіхов улітку 21 день пролежав у лікувально-профілактичному санаторії "Поділля", що в Хмільнику на Вінниччині.

— 29 травня в обласній філармонії "Плеяда" відбулося нагородження переможців предметних олімпіад, — каже чоловік. — Коли виходив на сцену, оступився на східцях. Поламав у кількох місцях праву стопу. Місяць пролежав у гіпсі. У Хмільнику цілющі грязі, методики знамениті. Правда, ще кульгаю.

Власники ювелірної фірми "Діадема" брати 34-річний Олександр та 40-річний Григорій Деруни відпочинок проводять по-різному. Григорій обирає активний:

— У вересні в мене день народження. Поїду з дружиною Віталіною від Монако до Марселя на своєму джипі "лексус". Мені подобається подорожувати автомобілем різними країнам. Цікавлюся історією міст, архітектурою, мистецтвом. Скуповую книги, в яких розписують, де краще зупинятися.

Олександр відпочивав у турецькому місті Кімель, де з дружиною Наталією та 6-річним сином Нікітою святкували 50-річчя тещі Тетяни Лихогляд.

— Зібралися родиною Наталії, — каже Олександр. — Було 12 чоловік. У Туреччині був тричі, правда, у різних готелях. Подобається туди їздити.

Начальник міліції Вінниччини 52-річний Василь Поліщук не відпочивав шість років. За цей час у нього назбиралося 374 відпускні дні.

Віктор Малиновський, власник фірми "Віктор", 1 вересня на два тижні їде на Мальдівські острови.

Золота медалістка Олімпіади-2008 у Пекіні Наталія Добринська, 26 років, не відпочивала. Готувалася до змагань.

— У вересні в мене буде ще два старти, — каже чемпіонка. — Восени торік літала в Єгипет. Де відпочиватиму цього року, поки що не думала.

52-річний Василь Откидач, власник фірми "АВС-цитрус", вісім років їздить на власну базу відпочинку "Вінниця", що в Коблевому на Одещині.

— А раньше ездил в Болгарию, Эмираты, очень нравилось в Атлантике, — усміхається бізнесмен. — Есть еще такой приличный остров Мадейра в Португалии.

Відпустку голови Вінницької облради 56-річного Григорія Заболотного перервала повінь.

— Устиг відпочити лише тиждень на Закарпатті, й мене викликали, — зітхає Заболотний. — Я щороку намагаюся відпочивати в санаторії "Квітка полонини" біля Сваляви. Там мені колись вилікували виразку шлунка. Дружина завжди зі мною.

Зараз ви читаєте новину «На острові Балі мавпи крадуть капелюхи та сумки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути