Ексклюзиви
понеділок, 21 січня 2008 16:53

Машинку для холостяків зробили у формі яйця

У вінницькому магазині "Техноярмарок" на другому поверсі супермаркету "Фуршет" на Хмельницькому шосе продають пральну машинку "Росток". Вона має форму яйця. Призначена для прання білизни та шкарпеток.

— Машинка для холостяків, — сміється продавець магазину 27-річний Анатолій Амосюк, — Пере 15 хвилин, іонізує воду, видаляє плями. Але розрахована лише на 600 грамів білизни.

Пралька "Росток" підключається в систему водопостачання як і великі машини. Вона самостійно підігріває та зливає воду, викручує білизну.

— Можна кинути навіть світерка, — пояснює Анатолій. — Головне, щоб вага не перевищила норму, бо тоді мотор не витримає й пралька зламається.

Коштує така машина 479 грн. Заввишки до 47 см, завширшки — 34.

— Якось молодий чоловік запитав, що це за яйце продається, — каже Амосюк. — Коли йому пояснив, він одразу купив аж дві пральки собі і другові. Потім ще знайомих привів. А от жінки зауважують, що таке прання неекономне, бо при частому включанні витрачається багато світла.

Машину спільно розробили італійська та українська фірми. Збирає її в Києві компанія "Росток" на базі колишнього заводу "Точелектроприлад".

Зараз ви читаєте новину «Машинку для холостяків зробили у формі яйця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути