вівторок, 23 жовтня 2007 07:11

Любов Колосову шукають півтора місяця

Жителька села Китайгород Тростянецького району Вінницької області психічно хвора 48-річна Любов Колосова 31 серпня зібрала свої речі й пішла з дому. Відтоді жінку ніхто не бачив.

— У серпні вона раптом приїхала з психлікарні у Рожнятині, — розповідає про зниклу доньку 81-річна Марія Редько. — Сказала, що виписали. Але вона така, що й втекти могла. Було, на таксі в сусіднє село каталася. Казала, оплатять і в залог лишала паспорт. Один таксист якось побив, бо поняв, що надурила. Я їй уже три рази паспорта нового робила.

Редько, крім Люби, має ще трьох доньок. Катерина та Віра живуть у Донецьку, Аня — в Кишиневі. Марія Іванівна припускає, що Люба могла податися до них. Перед зникненням вона забрала сховані в шафі гроші.

— Я ті дві тисячі більше року з пенсії відкладала, — плаче жінка. — Прошу: дай мені половинку, а собі другу лиши. Вона розізлилася, стала кричати, що я її пенсію забираю. А як її не забирати? Вона ж не годна собі й одягнутися купити.

Люба часто випрошувала в матері гроші. Ходила на базар.

— То браслетів накупляє, то карти принесе, хоть і не знає, що з ними робити, — розповідає мати. — Іграшки купляла. Вона ж хвора — шизофренія. Воно ще змалку було видно. А по лікарням стали її з 16 років возити.

Любов Тимофіївна Колосова має пряме чорне волосся з сивиною до плечей. Очі карі з вузьким розрізом. Зріст 1,7 м, середньої повноти. Тим, хто впізнав жінку, прохання повідомляти за телефоном 8 (243)26-8-19.

Фотографій доньки мати немає.

Зараз ви читаєте новину «Любов Колосову шукають півтора місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути