понеділок, 23 січня 2012 05:00

Коктейль "Яд" замовляють для дружин

Автор: фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
  Бармен нічного клубу ”Спорт-Тайм” Володимир Горілчаний робить коктейль ”Фея” за 70 гривень. Готують його одразу на чотирьох осіб. У стакани наливають вишневий сік. Суміш з абсенту та самбуки підпалюють і поливають нею пляшку горілки. У клієнтів складається враження, що пляшка горить
Бармен нічного клубу ”Спорт-Тайм” Володимир Горілчаний робить коктейль ”Фея” за 70 гривень. Готують його одразу на чотирьох осіб. У стакани наливають вишневий сік. Суміш з абсенту та самбуки підпалюють і поливають нею пляшку горілки. У клієнтів складається враження, що пляшка горить

Найдорожчий коктейль у нічних клубах Вінниці коштує 100 грн. Чоловіки замовляють екстремальні — з міцними напоями. Жінки — з лікерами та соками.

У клубі "Планета мода-бар" популярний коктейль "Обойма" за 100 грн.

— Після нього можна одразу замовляти таксі, — каже бармен 21-річний Володимир Бартко.

— Уздовж стійки виставляють п'ять стопок, у яких по 50 грамів наливають — текілу, ром, абсент, джин і горілку. Треба випити швидко по черзі, наче відстріляти обойму. Коктейль серйозний, замовляють його переважно чоловіки.

У нічному клубі "Шоколад" популярний коктейль "Яд" за 85 грн. Часто його замовляють чоловіки для дружин.

— Підходять до барної стійки і просять яду для своєї змії, — сміється бармен Тарас. — Насправді напій не ядовитий, а смачний. Складається з горілки, соку, лікеру та джину. Солодкий, м'який — те що треба для дівчат. А от хлопці його не люблять, часто залишають недопитим.

На дні народження та вечірки у клубі "Спорт-Тайм" замовляють коктейль "Бандітос" за 45 грн.

— Це перш за все шоу. Клієнт лягає на барну стійку. Ми з напарником у рот заливаємо з пляшок із дозатором одночасно лікер "Калуа" і текілу. Потім у горло клієнту вичавлюємо сік лимона. І зубами кладемо вишеньку,— розповідає бармен Володимир. — Колись за рахунок закладу пригощали цим коктейлем олімпійську чемпіонку Наталію Добринську.

— Рік тому, коли я працював у "Фешн кафе", дві дівчини вирішили звернути на себе увагу. Замовили "Текілу бум" за 30 гривень. Одна роздягнулася до пояса, лягла на барну стійку. Їй подружка на груди насипала сіль, у пупок поклала лайм. Випила текілу і так закушувала. Чоловіки, як побачили, стали в чергу. Ми за вечір продали 1,5 літра текіли, — згадує 23-річний Руслан Параданошвілі. — Один випив підряд 10 порцій.

Зараз ви читаєте новину «Коктейль "Яд" замовляють для дружин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути