субота, 20 жовтня 2007 07:02

Кінотеатр "Планета" почав давати прем"єри

Одночасно зі столичними кінотеатрами прем"єри фільмів даватимуть у хмельницькій "Планеті", що на вул. Подільській, 39. Зазвичай прем"єрні покази відбуваються у великих містах — Києві, Одесі, Дніпропетровську.

— Ми переконали дистриб"юторів, що наш кінотеатр за зручністю не поступається столичним, — каже директор "Планети". — Так. у залі "Прем"єрний" є м"які крісла, працюють кондиціонери.

У жовтні тут пройшла прем"єра фільму "Монгол". Касовий збір склав 17,5 тис. грн. Найприбутковішою для кінотеатру стала стрічка "Гаррі Потер". Квитків на неї продали на 82 тис. грн. У Хмельницькому його показували в серпні — уже після столичної прем"єри.

Певний відсоток від касових зборів кінотеатр віддає дистриб"юторам фільму. Також частина йде на сплату податків. Від виручки залишається 20%.

Із 18 по 24 жовтня у "Планеті" буде прем"єра стрічки "Бій з тінню-2: Реванш". Із 25 жовтня по 1 листопада презентуватимуть гостросюжетний російський фільм "Нульовий кілометр".

"Планета" — єдиний кінотеатр у місті, де йдуть прем"єри.

Зараз ви читаєте новину «Кінотеатр "Планета" почав давати прем"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути