Четвер, 08 жовтня 2009 16:54

Ірина Твердохліб не змогла з"їсти жабу

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  Ірина Твердохліб стоїть біля свого автомобіля ”Опель-астра”. Його подарували на 25-річчя батьки
Ірина Твердохліб стоїть біля свого автомобіля ”Опель-астра”. Його подарували на 25-річчя батьки

"Донька носить прізвище чоловіка, а я свого не міняла. Воно мені дуже подобається", — каже 28-річна Ірина Твердохліб. 2002 року вона перемогла на конкурсах краси "Міс Вінниця", "Королева України".

Ірина в декретній відпустці. 7 жовтня її доньці Алісі виповнився рік. З вінничанином Олександром Бобковим одружилися півтора року тому. Познайомилися на тролейбусній зупинці у Вінниці.

— Подарувала дочці золоті сережки, щоб були на згадку.

З Іриною розмовляємо у кав"ярні "МасайМара". Каже, під час вагітності назбирала багато рецептів:

— Люблю програму Юлії Висоцької "Едим дома". Коли ходила вагітна, дивилася кожну передачу. У неї дуже хороші рецепти, й вона доступно про все розповідає.

Найбільше Ірина любить готувати салати.

— А от із тістом не подобається вовтузитися. Якось пекла яблучний пиріг. Він у мене чомусь виріс дуже великим, вийшло мало начинки. Я його з"їла сама і нікому не показувала.

Твердохліб збирає рецепти із глянцевих журналів, запам"ятовує компоненти салатів у ресторанах.

— Вісім років тому в одному київському ресторані сподобався салат "Цезар", — згадує. — Тепер готую його вдома. Салатне листя ріжу тонкими смужками, додаю відварені перепелині яйця, тонко порізані сир пармезан та смажену курку. На олії смажу кубики білого хліба. Готовий салат заправляю соусом зі сметани, часнику та мелених анчоусів.

У Китаї важко знайти молоко, творог — узагалі нереально

Рік Ірина працювала моделлю в Китаї. Каже, китайська кухня їй не сподобалася.

— Була в ресторані китайської традиційної кухні. Я її не зрозуміла. Тому купувала продукти на базарі й готувала сама. У Китаї важко було знайти молоко, творог — узагалі нереально. Одного разу спробувала запечену змію. У неї смак, як у нашої курячої шийки. А от жабу не змогла примусити себе з"їсти.

Чимало рецептів Твердохліб роздала подругам.

— Я писала рецепти від руки, то вони досі користуються цими папірцями, — сміється. — Найбільша компанія, для якої готувала, — 30 людей. Це був мій день народження минулого року. Для чоловіка Саші часто готую фарширований перець, він його обожнює. А Саша варить просто неперевершений борщ.

Ірина планує відкрити власну нотаріальну контору, щойно вийде із декрету. Має юридичну освіту.

— Треба дивитися на речі реально. Коли є дитина, це уже відповідальність. Я обираю ту професію, яка забезпечить майбутнє моїй дочці. А модельний бізнес, визнання — це лише приємна розвага.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Твердохліб не змогла з"їсти жабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1005
Голосування Справа Медведчука - це:
  • Спроба Зеленського наростити рейтинг. Медведчука не посадять
  • Початок боротьби з олігархами
  • Піар з одночасним ударом по Порошенку
  • Перерозподіл ринку і потоків
  • Вплив американців
  • Мені байдуже
Переглянути