четвер, 20 січня 2011 16:39

Інваліду війни придбали житло

Інваліду війни першої групи з Тульчина 80-річному Василю Хімічу придбали півбудинку в центрі міста. Із держбюджету за програмою забезпечення житлом інвалідів виділили на це 130 416 грн.

У будинку є кімната, кухня, газове опалення, гаряча вода, ванна, туалет. Досі ветеран 15 років жив по найманих квартирах.

— Життя так розпорядилося, що  я жив із другою дружиною, але вона так і не прописала мене. Після її смерті діти будинок продали. Судитися не став, — витирає сльози Василь Іванович. — Тому зараз радий, що таке рішення прийняли, бо я не жив, а мучився.

Хіміч від першої дружини має двох дочок. Одна живе у Вінниці в однокімнатній квартирі, інша в Тульчині, але з батьком не спілкується.

— Я вже всі речі спакував. Найму жіночку, яка мене доглядатиме. Продавець хати ще чекає, доки отримає проплату, — продовжує Хіміч.

— Василь Хіміч стояв на черзі як інвалід першої групи один, — каже заступник голови Тульчинської міськради Людмила Добровольська, 46 років. — Якби була більша кількість людей, то за бюджетною програмою забезпечили б житлом усіх.

Зараз ви читаєте новину «Інваліду війни придбали житло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути