четвер, 19 листопада 2009 17:51

Ігоря Мізраха знову шукають

Минулого тижня Ленінський райвідділ міліції знов оголосив у розшук директора Вінницького інституту конструювання одягу та підприємництва 38-річного Ігоря Мізраха. Його звинувачують у привласненні $56 тис. 2004-го.

Уперше Мізраха оголосили в розшук 20 липня цього року. У міліції кажуть, за цей час Ігор жодного разу не з"явився на виклики. Від слідства переховується.

У порушенні закону його звинувачує колишній директор підприємства "Вінницяміськбуд" Любомир Михальський, 45 років. Мізрах обіцяв йому допомогти у виділенні двох земельних ділянок на вул. Першотравневій і Пирогова під зведення багатоповерхівок. За це й отримав $56 тис. Коли Михальський почав оформляти ділянки, виявилося, що рішення сесії про відведення землі підроблене.

Улітку Мізрах заперечував свою провину. Показував довідку з Міністерства внутрішніх справ, що в розшуку він не перебуває і кримінальних справ за ним немає. Вважає, його переслідує мер Вінниці Володимир Гройсман за причетність до СМС-скандалу. Начебто міський голова побоюється, що Ігор може перемогти на наступних виборах мера.

Мобільний Мізраха вимкнений. В інституті телефони не відповідають, через карантин заняття скасовані.

Зараз ви читаєте новину «Ігоря Мізраха знову шукають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути