Ексклюзиви
вівторок, 04 березня 2008 16:02

Городецький вистрелив собі в обличчя

Увечері 27 лютого в селі Великий Жванчик Дунаєвецького району на Хмельниччині 27-річний Олександр Городецький посварився з 30-річним Віктором Погенюком з Кам"янця-Подільського. Олександр витягнув обріз і вистрілив у чоловіка.

— Дроб перебив пахову артерію, — каже виконувач обов"язків начальника Дунаєвецького райвідділу міліції Валерій Підвисоцький. Від крововтрати чоловік помер.

Свідків пригоди немає. Свого часу Віктор Погенюк неодноразово був засуджений за крадіжки та побиття. У село приїжджав до родичів.

Олександр Городецький кілька років перебував у депресивному стані.

— Саша два роки тому на мотоциклі не вписався в поворот і в"їхав у дерево, — розповідає секретар сільради Олександр Горіх. — Йому відрізали кисть правої руки, а пасажир став інвалідом. З тих пір Саша почав випивати.

Батько Олександра помер кілька років тому. Мати працювала санітаркою. Нині пенсіонерка.

— Уночі ми оточили будівлю, де мешкав Олександр і очікували на спецпідрозділ, — розповідає Валерій Підвисоцький. — У хаті його не було, переховувався в сусіда в підсобному приміщенні. Коли ми пішли з подвір"я, хлопець думав, що все закінчилося і вийшов надвір. Ми почали його переслідувати. Він забіг назад і вистрілив собі в обличчя.

Олександр помер за півтори доби в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Городецький вистрелив собі в обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути