Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 17:32

Гомеопат Віктор Тарасюк вилікував задавнену екзему

Терапевт Вінницької райлікарні 45-річний Віктор Тарасюк понад 20 років займається гомеопатією. Це метод індивідуального лікування, метою якого є стимуляція організму до самовилікування шляхом впливу малими дозами речовин. Ліки підбирають строго індивідуально.

— Гомеопатичні ліки — крихітні, схожі на крупинки, пігулки. Але вони дуже дієві, — продовжує Віктор Олександрович. — У 1982-му за їх допомогою моє розхитане здоров"я поправив співробітник Київського інституту травматології Леонід Плотник. Я тоді навчався на другому курсі Вінницького медінституту і зацікавився гомеопатією. Моїми наставниками були гомеопат Тетяна Попова й Олена Жукова — онучка православного священика Іоанна Дубровського із Глухівців Козятинського району. Він мав медичну освіту і товаришував з академіком Філатовим. Старожили із Глухівців розповідали, що до отця Іоанна стояли такі черги, що дерева на вулиці були відполіровані спинами людей. У Російській імперії гомеопатія зародилася в Тульчині, у військовому госпіталі поряд із суворовськими казармами.

Тарасюк каже, що в СРСР гомеопатія була поза законом. Пацієнти-можновладці під вигаданими іменами лікувалися в підпільних гомеопатів.

— Сьогодні гомеопатію легалізували, — розповідає Віктор Олександрович. — Але фармацевтична мафія витісняє її. Не сприймають її і багато ортодоксальних медиків. Один мій старший колега відверто глумився, поки алергію його онуків не вилікували саме гомеопатичними засобами.

Антибіотики потрібні людині один-два рази за все життя

Тарасюк наводить статистичні дані:

— Захворівши, 70–80 відсотків жителів Німеччини звертаються до гомеопатів. У нас же до гомеопатів іде один відсоток.

Гомеопатією можна лікувати практично всі хвороби. Навіть ті, які лікують оперативним втручанням. Тарасюк, наприклад, допоміг півторарічному хлопчику з мозковою гематомою уникнути операції голови.

— Якось до мене звернулася жінка з Вінницьких Хуторів. Мала камені в нирках, — продовжує лікар. — У лікарні сказали: не хочете втратити нирку — продавайте свиню, щоб вистачило на операцію. Я виписав їй ліки, а через рік привезла до мене свою родичку і дуже дякувала. Каже: "Ми живемо в селі, туалет надворі. Узимку ходимо в сінях на відро. Одного разу мене сильно зарізало всередині. Пішла на відро і почула, як у відро цокнув камінець. О, думаю, то наших тисячу гривень упало і свиня залишилася жива".

Лікар стверджує, що головне — правильно підібрати препарат. Розповідає, як вилікував задавнену екзему в жителя Могилева-Подільського.

— На болячку чоловік страждав 16 років. Я прописав йому ліки, і за кілька місяців був повний ефект.

Гомеопати не мають права лікувати інфекційні, венеричні, онкологічні та психічні хвороби.

— Але як людина у крайнощах, як їй відмовити? — каже лікар. — Якось прийшла молода жінка з Нагорного Карабаху. Застудилася, коли переходила гірські річки, перенервувала, заробила туберкульоз. У мене вилікувалася. Ще й здорову дівчинку після всього народила.

Тарасюку важко лікувати тих, хто бездумно вживає антибіотики та гормональні препарати.

— Я розділяю точку зору американського лікаря Мендельсона, що антибіотики потрібні людині один-два рази за все життя. Гомеопатія є вихователем природних сил організму. Вона не робить нічого замість організму, не стає конкурентом імунітету.

Зараз ви читаєте новину «Гомеопат Віктор Тарасюк вилікував задавнену екзему». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути