четвер, 11 листопада 2010 18:43

Донька губернатора живе у США

Автор: фото надане Мариною Векліч
  Марина Векліч, дружина голови Вінницької райдержадміністрації, тримає на руках наймолодшу доньку 3-річну Анастасію. Поряд з нею син Павло, 9 років, донька Даша, 16 років, син Андрій, 8 років і онука Катерина
Марина Векліч, дружина голови Вінницької райдержадміністрації, тримає на руках наймолодшу доньку 3-річну Анастасію. Поряд з нею син Павло, 9 років, донька Даша, 16 років, син Андрій, 8 років і онука Катерина

"ГПУ" дізнавалася, чим займаються дружини найвпливовіших людей Вінниччини.

Дружина голови Вінницької райдержадміністрації Павла Векліча 35-річна Марина живе в селі Музичі Києво-Святошинського району Київщини. У Вінницю переїжджати не планує.

— Я виховую п'ятьох дітей. Ще чоловік залишив на мене фірму по обробці каменю, — розповідає телефоном Марина Анатоліївна. — Коли Павла Григоровича призначили на цю посаду, не хтіла, щоб він їхав від нас, просила залишитися. Це перше його серйозне призначення.

Марина — друга дружина Векліча. Від першої 53-річний Павло Григорович має чотирьох доньок.

— Я люблю готувати. Найбільше в нас у родині полюбляють домашні пельмені. Стараюся ліпити часто, передаю чоловіку у Вінницю. Печу печиво, бо вдома покупного не їдять. Тримаємо двох корів, телицю, бичків, курей, качок. Допомагає по господарству знайома. Чоловікові на Вінницю передаю домашній кефір, він його любить. Хтів схуднути трохи, то п'є кефір і харчується в столовці. Кожні вихідні приїздить додому. Прошу його, щоб кидав ту роботу. За ним скучають діти. По суботах помагає мені з керівництвом фірми, а в неділю стараємося кудись повести дітей.

Дружина голови обласної ради 57-річна Наталя Заболотна зараз не працює. Родом вона із села Велика Мочулка Теплицького району.

— Наташа з зятем помагають мені багато. Зять он садок посадив, воду в хаті провів, ремонт зробив, — розповідає її мати Любов Діденко, 85 років. — Онуки часто приїжджають. Я рада, що дочка вийшла за такого хорошого чоловіка. Він її підтримує.

Дружина мера Володимира Гройсмана 37-річна Олена на людях з'являється рідко. Про особисте життя ніколи не говорить. Мер попередив усіх своїх підлеглих і прес-службу, щоб не розповідали про його сім'ю.

46-річна Ірина Домбровська, дружина екс-губернатора Олександра Домбровського, любить створювати різні моделі одягу. Два тижні тому повернулася з Тижня моди в Парижі.

— Нічого там не придбала, бо не в тій ваговій категорії. Ціни там надто високі, — розповідає. — Але потрапити на Тиждень моди мріяла давно. Лише цього року донька знайомого посприяла і вислала запрошення на п'ять показів. Найбільше сподобалися покази Карла Лаґерфельда та Ів Сен-Лорана. Звідти для себе візьму деякі тенденції. Вразили широкі брюки, кольори, тканина.

Чоловікові на Вінницю передаю домашній кефір, він його любить

У Вінниці Ірина Домбровська товаришує з начальницею міського РАЦСу Галиною Левицькою, головним санітарним лікарем Валентиною Зайцевою та з Наталею Заболотною, дружиною голови обласної ради Григорія Заболотного.

— Нещодавно ходили з Наталею магазинами, вибирали їй кофтину. Вона прислухається до моєї думки, — ділиться Ірина Василівна.


Теперішній губернатор 60-річний Микола Джига тепер неодружений. Його знайомі розповідають, що мав двох дружин.

Перша — Олена з Кіровограда. Із нею виховали доньку Ірину, яка зараз живе у США, та сина Юрія — він має в Києві фірму. Другий шлюб узяв із Любов'ю Олександрівною з Київської області, вона була молодшою на 15 років. Від неї має сина Миколу, 23 роки. Кажуть, що тепер губернатор часто буває з миловидною жінкою в селі Ярове Шаргородського району, звідки він родом.

— Приємна така жіночка, білява, стройна, славна, — розказує місцевий, просить його не називати. — Багато Джига помагає і селу, і школі, купив музичну апаратуру. Односельчанам, як біда якась, то гроші дає.

У прес-службі голови облдержадміністрації кажуть, що про особисте життя Миколи Джиги нічого не знають.

Зараз ви читаєте новину «Донька губернатора живе у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути