Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 20:12

Дмитро Афанасов привселюдно освідчився

 

Під час випуску в Брацлавському агроекономічну коледжі 22-річний Дмитро Афанасов одягнув обручку 20-річній Вікторії Сидорук.

Він підбіг до дівчини, коли директор коледжу вручав їй диплом, став на одне коліно й голосно сказав: "Я тебе дуже люблю!". Після чого під аплодисменти відніс Вікторію на руках до однокурсників.

— Я її як перший раз побачив, так зразу вирішив, що ця дівчина варта особливих поступків, — розповідає Дмитро Афанасов. — Подумав, що треба буде для неї щось зробити незвичайне. Перед тим, правда, з мамою посовєтувався. Вона сказала, що дівчата таке дуже люблять і моя Віка буде мені вдячна за такий вчинок.

Дмитро вирішив, що найкраще буде зізнатися в коханні перед усіма друзями та знайомими.

— Я не дуже хвилювався, бо знав, що вона погодиться. Я ж, її як себе, знаю. Як-не-як три з половиною місяці зустрічаємося.

Весілля Дмитро та Вікторія запланували на 13 вересня. В Інтернеті вони знайшли астропрогноз, за яким цей день виявився сприятливим для одруження. Пара хоче двох дітей, окреме житло та кота.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Афанасов привселюдно освідчився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути