Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2008 17:37

Чотири відпочивальники поскаржилися на перевізників

ДАІ спільно із Вінницьким відділом у справах молоді та туризму перевірив стан автобусів, які перевозять людей на відпочинок до Криму та Одещини. Рейд організували на трасі біля селища Вороновиця Вінницького району.

Зупинили "Мерседес-Спринтер", що їде із райцентру Чернівці до села Поповка під Євпаторією.

— Так, чому зупинили? — незадоволено каже жінка в квітчастому сарафані. — Я заплатила тисячу гривень в обидва боки не за те, щоб запізнюватися на "Казантип"!

Водій не має дорожнього листа.

— Доведеться заплатити штраф 1720 гривень, — зітхає 24-річний водій В"ячеслав. Якщо так штрафуватимуть у кожній області, то батькові як власнику машини треба буде її продавати. Я їжджу по довіреності. Чого немає дорожнього листа, сказати не можу.

Перевірка триває півгодини. Роздивляються, в яких умовах їдуть пасажири. Недоліків не знаходять. Водій підписує протокол на сплату штрафу й рушає. За 2 хв. зупиняють "ікарус", який прямує із Вінниці до кримського села Щасливцеве. Водій має всі документи. Вільних місць у салоні немає.

Із 18.00 до півночі перевірили понад 20 автобусів.

— Торік 20 вінничан пожалілися на умови подорожі до Криму. Люди платили гроші за достойне перевезення, а салони були переповнені. Доводилося їхати 12 годин на пластмасових табуретках, — зазначає начальник відділу у справах молоді та туризму Руслан Анфілов, 32 роки. — Нині ситуація покращилася. Маємо поки що чотири скарги. Із них дві — на водіїв. Люди домовлялися, що в дитини буде безплатне вільне місце. Але довелося брати на руки, бо в останню мить з"являвся новий пасажир.

Зараз ви читаєте новину «Чотири відпочивальники поскаржилися на перевізників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути