Ексклюзиви
вівторок, 18 березня 2008 15:36

Через подорожчання путівок оздоровлять менше дітей

Із бюджету міста на оздоровлення дітей села Стадниця Вінницького району виділили 100 тис. грн. Тут розташоване міське сміттєзвалище. Влада понад п"ять років обіцяє закрити його, але смітник і досі функціонує.

— Отримали заявки з орієнтовною вартістю путівок, — розповідає голова Вінницької райради 40-річний Сергій Сітарський. — Торік одна коштувала 700–800 гривень, тепер ціни піднялися до тисячі. Якщо торік оздоровили 125 дітей, то цьогоріч 100.

Райрада може провести лише один тендер на оздоровлення. Відповідно, незалежно від того, на що дитина хворіє, всім призначать однакове лікування.

— Зараз думаємо, як обійти тендерну процедуру, — зауважує Сітарський. — Можливо, все оформимо не як оздоровлення, а як туристичні послуги. Тоді торги не будуть потрібні. А ми зможемо повезти діток кудись далі будинку відпочинку імені Коцюбинського. Наприклад, у Крим.

Зараз ви читаєте новину «Через подорожчання путівок оздоровлять менше дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути