середа, 26 березня 2008 17:47

Будинок зведуть у формі корабля

У Хмельницькому для спорудження двох будинків відведено територію речового ринку "Престиж". Під знесення потрапляють аварійні житлові будинки на вул. Кам"янецькій, 15 та Вайсера, 12.

За проектом у центрі Хмельницького мають звести 56-квартирний будинок. Згодом на 60 квартир, з офісними та торговельними приміщеннями, підземними автостоянками. Будівля матиме вигляд корабля.

Підприємці ринку "Престиж" без роботи не залишаться.

— На вибір ми запропонували місця на ринку по Старокостянтинівському шосе, на "Альтоні-сервіс" у мікрорайоні Раково та підприємстві "Ранковий", — каже начальник міського управління торгівлі Валентина Москалюк.

Мешканці аварійних будинків не раз зверталися до міської влади з проханням переселити їх. Забудовник пропонує відшкодувати вартість житла, або оплатити нове.

— Будинки старі, — говорить директор департаменту архітектури міськвиконкому Володимир Швець. — Відселення не проводилося. Це питання винесено на розгляд сесії міської ради.

Зараз ви читаєте новину «Будинок зведуть у формі корабля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути