Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 20:56

Анна Шевчук закохана у старшого на 17 років англійця Річарда Венча

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  Анна Шевчук в інтернет-салоні листується чатом із англійцем Річардом. Він — власник приватної фірми, яка займається промисловою технікою. Працює вдома
Анна Шевчук в інтернет-салоні листується чатом із англійцем Річардом. Він — власник приватної фірми, яка займається промисловою технікою. Працює вдома

"Не думала, що це буде проблемою, — скаржиться 30-річна вінничанка Руслана Борисюк. — Я симпатична, маю хорошу роботу, купила машину. А коли задумалася над майбутнім — побачила, що ділити його ні з ким".

Два роки тому Руслана написала шлюбне оголошення до газети.

— Відповідали одружені, яким потрібна коханка, алкоголіки та зеки. Не подумайте, що я перебірлива. Але реально не було на кого навіть подивитися. Один прийшов на зустріч у кімнатних капцях. Інший, лікар із дитячої лікарні, був якийсь переляканий: "А ти нікому не розкажеш, що я прийшов на побачення, а раптом мої колеги дізнаються". Третій після кафе одразу повів до себе додому. Образився, що я не збираюся з ним спати на першому побаченні.

Руслана звернулася до вінницького шлюбного агентства "Ясміна" торік восени. Нині чекає рішення еміграційної служби Канади на в"їзд до цієї країни. Пропозицію одружитися їй зробив 42-річний Даймон.

Рік тому 25-річна вінничанка Анна Шевчук через безкоштовний сайт в Інтернеті познайомилася із 42-річним Річардом Венчем із Великої Британії.

— Були в мене тут хлопці, — каже Анна. — Але вони несерйозні. Однолітки відстають у розвитку на років п"ять. Старші вже зайняті.

У сумці дзвонить мобілка. Анна відповідає англійською, сюсюкаючи.

— Це звонить моє Дарленятко (зменшувальне від англійського "любий". — "ГПУ"), — пояснює.

Анна заходить до найближчого інтернет-клубу та надсилає повідомлення Річардові.

— Це дешевше, ніж розмовляти по телефону, — пояснює. — Він часто мені дзвонить. Після того, як подарував ноутбук, говоримо через веб-камеру. Його мати мене бачила через монітор. Каже, в мене майже немає акценту.

На екрані видно, як Річард п"є чай, поправляє окуляри.

— Він висилає мені щомісяця доларів 400–500. Я йому надсилаю звіти: що купила, скільки витратила. Шлю, щоб він подумав, чи залишилися в мене гроші, — сміється.

На 8 Березня Річард через кур"єрську службу надіслав Анні букет троянд. Замовлення робив через Інтернет.

— Заплатив як за троянди, а принесли все, що в них було: і хризантеми, і рози, і сезонні квіти. Він часто так робить. Дзвонять у двері, відкриваю — а там посильний із подарунком.

Анна показує золотий перстень на безіменному пальці.

— Ми заручені. Коли останній раз приїжджав, купив мені колечко й попросив у мами моєї руки. До цього я його "весільними" питаннями жартома діставала.

Нині Анна оформляє документи на виїзд з України.

27-річна вінничанка Аліна Дячко 2000-го познайомилася з першокурсником медуніверситету Ферасом. Рік зустрічалися. Тоді чоловік запропонував одружитися — поїхала на знайомство з батьками Фераса до Сирії.

— Я їм не сподобалася, — каже жінка. — Коли повернулися в Україну, коханий мене став втішати, що ми житимемо тут.

За два місяці молоді розписалися.

— Мої батьки купили однокімнатну квартиру, — додає Аліна. — Через рік народився син Альберт. Із чоловіком жили нормально, поки він вчився. Правда, коли дзвонили його родітєлі, він із ними сварився на арабському.

Після закінчення медуніверситету Ферас почав збирати документи. Казав, що хоче провідати родичів.

— За місяць до від"їзду подав на розлучення і розподіл майна, — каже Аліна. — Доводи про наявність дитини і про купівлю квартири моїми батьками на суддю не подіяли. Квартиру ми поділили. Ферас виїхав за кордон.

Аліна подала на стягнення аліментів. Досі не може їх отримати.



Чому наші жінки шукають пару серед іноземців?


Тетяна Пірус, 52 роки, народознавець Вінницького обласного народознавчого центру:

— Наші дівчата їдуть за кордон тільки через те, що не роздивилися тут наших чоловіків. Часто розчаровуються, бо не навчилися цінувати українських чоловіків. У наших жінок багато фемінізму.

Олег Омельянчик, 44 роки, підполковник Калинівської військової частини А1119:

— Багато українських працездатних чоловіків виїжджають працювати в Європу. При такій економічній ситуації, яка є в Україні, нашим чоловікам важко утримувати належним чином своїх жінок.

Олена Вітенко, 47 років, президент громадської організації "Велика рідня", поетеса:

— У чоловіках-іноземцях українки сподіваються знайти матеріальну стабільність. Бо наші чоловіки не можуть реалізувати себе в країні хаосу.

Зараз ви читаєте новину «Анна Шевчук закохана у старшого на 17 років англійця Річарда Венча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути