середа, 13 червня 2012 18:15

Перше місце на Євро-2012 займе Німеччина

Перше місце на Євро-2012 займе Німеччина
Фото: ukraine2012.gov.ua

Головним фаворитом Євро-2012 я вважаю збірну Німеччини. Ця команда востаннє вигравала цей титул 1996 року. У неї зараз є всі передумови для того, щоб повторити успіх. Фаховий тренер та чудові гравці.

Іспанія залишається серед основних претендентів на титул, але я не дуже в них вірю. Мені здається успіху досягне той, хто давно нічого не вигравав. А в Іспанії мотивація уже не та. "Барселона" не виграла ані Лігу чемпіонів, ані національний чемпіонат. До того ж, не гратиме Давід Вілья — один з моїх улюблених футболістів.

Третьою поставлю збірну Англії. Місцевий клуб виграв Лігу чемпіонів. Террі, Ешлі Коул, Лемпард будуть на підйомі. Авральна зміна тренера — це не дуже добре. Але якщо Рой Ходжсон не заважатиме гравцям і не буде настільки тактично упертим як Капелло, то Англія може і виграти чемпіонат Європи.

Поруч поставлю Нідерланди. Розкішний добір футболістів і досвідчений тренер, який на Кубку світу довів, що уміє налаштовувати команду.

Франція — непогана команда, яка уже пережила кризу. Але я б не розглядав ні її, ні Італію у числі головних претендентів. На мою думку, ні в "галлів", ні в "Скуадррі Адзуррі" немає топового гравця. Такого як ван Персі в Нідерландах. Та ж Італія — гарно організована команда, але Пірло може віддати передачу, а забити — нікому. В атаці немає виконавців масштабу Баджо, Тотті чи Дель П'єро.

Вистрілити можуть дві збірні - Португалія та Росія. У португальців складні суперники по групі, але вони мають Криштіано Роналду. Він забив переможний гол "Барселоні" і що йому Німеччина з Нідерландами?

А Росія, можливо, і пройшла свій пік чотири роки тому, зате стала досвідченішою. Я уболіватиму за цю команду і не здивуюся, якщо вона буде в півфіналі.

Україна, вірю, вийде з групи. Має допомогти фактор свого поля, слов'янський дух та ветерани — Шевченко, Тимощук, Воронін. Тільки не треба думати, що ми неодмінно виграємо стартовий матч у Швеції Златана Ібрагімовича. Треба зробити все для цього, але заздалегідь записувати нам три очки не варто. Взагалі, якщо дійдемо до півфіналу, це буде серйозний успіх. Тому що виграти такий "щільний" турнір надзвичайно складно.

П'ять футболістів, які стануть героями Євро — Шевченко, Мюллер, ван Персі, Хаві та Криштіано Роналду.

Зараз ви читаєте новину «Перше місце на Євро-2012 займе Німеччина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути