Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2018 05:01

Жінка тричі намагалася скоїти самогубство через комуналку

У селищі Вишневець Збаразького району на Тернопільщині 85-річна жінка скоїла самогубство.

— За один день тричі пробувала вкоротити собі віку. Спочатку напилася таблеток. Не подіяло. Потім вирішила повіситися, — розповідає 46-річний Сергій Крета з обласної Нацполіції. Імені загиблої не називає на прохання її родини.

— На сходовому майданчику змонтувала вішальницю. Але не вдалося зробити потрібний вузол. Тоді вона наважилася втопитися. Поряд тече річка Горинь. Коли сходила по крутому спуску, послизнулася і покотилася. Вдарилася головою об камінь. Обличчям упала у воду. Встати не мала сил. Сусіди знайшли її примерзлою до льоду. Судмедексперти з'ясували, загибла захлинулася водою.

Жінка мешкала у двоповерховому будинку з сином та онуком. У день трагедії наприкінці листопада вони поїхали до родичів у Київ. Жінка залишилася сама. Написала сину записку. Радила берегти електроенергію.

— Сусіди кажуть, вона зайвий раз не вмикала ні газ, ні світло, — говорить Крета. — Хвилювалася, що не зможе заплатити за комунальні послуги. Через перерахунок їй запізно дали субсидію.

Зараз ви читаєте новину «Жінка тричі намагалася скоїти самогубство через комуналку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути