вівторок, 05 червня 2007 07:09

Затримали кримінального авторитета Саляма

Минулого тижня між містами Дрогобич і Трускавець на Львівщині міліціонери затримали лідера організованого злочинного угруповання на прізвисько Салям та його соратників.

Упродовж двох років бандити викрали по області десять автомобілів у іноземних туристів, пограбували 30 кафе, барів та кіосків у Дрогобичі, Трускавці, Стебнику, Бориславі, Самборі та Старому Самборі.

Операція із затримання тривала два тижні.

— Частина членів угруповання ще на волі. Вони мають вогнепальну зброю, — розповідає інспектор обласного управління міліції Уляна Сенько. — У перші чотири дні Салям відмовлявся давати будь-які свідчення. Коли заговорили свідки, авторитет зізнався у злочинах.

Його розшукували з 2000 року. Місцеві міліціонери знали, де він переховується. Салям жив у Дрогобичі. Начальника Дрогобицького міськвідділу Анатолія Добового та його підлеглих керівник обласної міліції Михайло Цимбалюк планує звільнити. Керівників міліції у Трускавці та Бориславі — Валерія Ясінського та Романа Кушніра — за тривале нерозкриття злочинів оштрафують.

Зараз ви читаєте новину «Затримали кримінального авторитета Саляма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути