понеділок, 30 січня 2006 18:29

Застрелив дружину та племінника на поминках

Микола І., 53 роки, мешканець села Мала Хайча, що на Житомирщині, застрелив свою дружину та племінника. Того дня в сім"ї Миколи були дев"ятини по бабусі. Щоб її пом"янути, зібралися найближчі родичі.

Раптом між господарем та його 51-річною дружиною Любою зав"язалася суперечка. За кілька хвилин чоловік просто озвірів. Він схопив свою рушницю і погрожував жінці, що вб"є її. Та кинулася втікати до родичів, що живуть через дорогу. Однак не добігла, бо чоловік вистрелив...

На крики та постріли з будинку вибіг Любин племінник, 32-річний Віктор Фіров. Чоловік заступився за тітку, тоді Микола вистрелив і в нього.

Родичі негайно викликали швидку та правоохоронців. Але врятувати життя пораненим так і не вдалося. Люба І. померла, не доїхавши до лікарні. Її племінника Віктора лікарі рятували як могли. Проте через два дні чоловік помер у реанімації.

Убивця спробував сховатися від правоохоронців, однак ті швидко знайшли його в гаражі.

— Зараз він у слідчому ізоляторі. Каже, що зробив це, бо родичі знущалися з нього та принижували, — розповів Андрій Мамкута, 32 роки, овруцький міжрегіональний прокурор.

Учора в Малій Хайчі ховали Віктора Фірова.

— У нього шестирічний хлопчик залишився, — схлипувала в слухавку сільська медсестра. — Такий хороший чоловік був, ми разом вчилися.

Позавчора на тому ж кладовищі прощалися з матір"ю Любині вже дорослі син і дочка.

Зараз ви читаєте новину «Застрелив дружину та племінника на поминках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути