Ексклюзиви
середа, 24 червня 2009 07:53

Замість "Країни мрій" Олег Скрипка співатиме у Казані

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Олег Скрипка розповів, що на цьогорічному фестивалі ”Країна мрій” Фома з ”Мандрів” та Марія Бурмака читатимуть дітям казки
Олег Скрипка розповів, що на цьогорічному фестивалі ”Країна мрій” Фома з ”Мандрів” та Марія Бурмака читатимуть дітям казки

— Мене не буде на "Країні мрій", — каже співак 45-річний Олег Скрипка. У дворику столичного Музею Івана Гончара він презентує свій фестиваль, який 27 червня відбудеться на Співочому полі в Києві. — Гурт "ВВ" цього дня буде на етнофестивалі в Казані. Дружніх татар треба підтримати, заспівати їм українських пісень.

Олег Скрипка виступатиме на одній сцені з французьким музикантом Ману Чао. Мріє запросити його на "Країну мрій" 2010-го.

— Я вже кілька років умовляю його приїхати. Але Ману Чао побоюється, бо думає, що в Україні живуть дикі люди.

На фестивалі будуть алея майстрів, дитяча галявина, книжковий ярмарок, літературна та кобзарська сцени.

— Фома з "Мандрів" та Марія Бурмака читатимуть на фестивалі казки дітям. Ведемо переговори з іншими, але поп-зірок не запрошували. З ними багато мороки — співають під фанеру.

— Насправді Олег відібрав артистів, які вміють читати, — жартує письменник 41-річний Віталій Капранов. Разом із братом-близнюком Дмитром він відповідає за літературну частину заходу.

Цьогоріч на "Країну мрій" привезуть найбільше сільських колективів. Приїдуть також гурти з Литви, Норвегії, Румунії. Київські музиканти "Мед Хедс Ікс Ель" із проектом "Україн"SKA" виконуватимуть народні пісні в роковій манері.

Скрипка запрошує гостей скуштувати куліш. Його варять у великому казані в дворі музею. Пиріжки та бутерброди з салом з"їли ще до початку презентації.

Зараз ви читаєте новину «Замість "Країни мрій" Олег Скрипка співатиме у Казані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути