вівторок, 14 грудня 2010 00:23

Залізниця пропонує в оренду надкомфортні вагони

Залізниця пропонує в оренду надкомфортні вагони

До новорічних свят Південно-Західна залізниця здає в оренду вагони-салони. Колись у таких їздили винятково політики та зірки шоу-бізнесу, зараз може будь-хто.

— Поїздка, наприклад, до Трускавця туди і назад на два дні коштуватиме близько 18 тисяч гривень. Це за весь вагон. Тариф залежить від відстані. Якщо поїздка в один бік — ціна менша, — кажуть у комерційному відділі Південно-Західної залізниці.

Вагон-салон розрахований на сімох пасажирів. Кімната віп-персони нагадує номер у готелі. Має розмір кількох купе. В ній двоспальне ліжко, письмовий стіл, телевізор, DVD-програвач. Поряд — душова кабіна. Супутники головного пасажира подорожують в окремих купе на два та чотири місця. У них — широкі ліжка-дивани, шафи для одягу та телевізори.

У вагоні є кухня з холодильником, газовою плитою, мікрохвильовою піччю. Обов'язки кухаря, офіціанта і прибиральника виконує провідник.

Поїздку у вагоні-салоні можна замовити у будь-який куточок України або колишнього СРСР. Вагон чіпляють до пасажирського потяга, що їде в потрібному напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Залізниця пропонує в оренду надкомфортні вагони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути