Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2021 00:25

Закриють контрольно-пропускний пункт до Криму

Із 19 жовтня на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонською областю закриють контрольно-пропускний пункт "Чаплинка". Причиною назвали його нерентабельність.

— Там дуже маленький потік людей. А утримання обходилося занадто дорого. Крім того, поряд є пропускний пункт з повним оснащенням, — розповідає заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Микола Якименко. — "Чаплинка" раніше три місяці перебувала на реконструкції і проблем не виникло. Не надійшло жодної скарги, що комусь незручно або ще щось. Інші пункти пропуску працюють у звичному режимі. Завантаження там — 10–15 відсотків.

На Херсонщині розташовані три пункти пропуску до Криму — "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка". В середньому за день їх перетинають від 1,2 тис. до 1,6 тис. осіб. Із них лише 10 проходили через "Чаплинку", кажуть в обладміністрації.

Обласна влада збирається розвивати інші КПВВ. Зокрема, облаштують на "Чонгарі" автостанцію. З неї автобуси їздитимуть в обласні центри України.

Зараз ви читаєте новину «Закриють контрольно-пропускний пункт до Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути