понеділок, 02 січня 2012 11:49

З червня по жовтень стоятимемо на майданах

Яким буде 2012 рік для України і українців, прогнозує харківський астролог Олена Максимова.

Гроші

Усім доведеться задуматися, як жити далі. Зарплати знизяться, а ціни зростуть. Згадаємо таке поняття, як "дефіцит". Не вистачатиме робочих місць. Курс долара та євро щодо гривні збільшиться, але не набагато. Засіяні 2011 року озимі майже не посходять. Підскочать ціни на сільськогосподарську продукцію, зокрема на хліб — бо рік буде неврожайний. Наші виробники активно вивозитимуть товар за кордон, де збути його можна вигідніше. Країна зазнає серйозних збитків. На тлі світової економічної кризи в нас вона буде ще глибшою. Опинимося в "економічній блокаді", бо кредиту не дадуть ні Європа, ні Росія.

Нерухомість

Купити чи продати житло бажано до 6 жовтня. Наступні п'ять років будуть малосприятливі для цього. Багаті вкладатимуть кошти в нерухомість за кордоном. Селяни почнуть продавати землі, але їх дуритимуть. Через махінації втратять більше, ніж зароблять.

Міграція

Чимало українців у пошуках кращої долі поїдуть за кордон. Однак і там ситуація буде на межі кризи. Багато хто повернеться без грошей і з підірваним здоров'ям. Наші жінки активно виходитимуть заміж за іноземців.

Протести

Більшість українців перебуватимуть у депресивному стані. Терпець урветься на початку літа. У червні люди вийдуть на вулиці і майдани великих міст. Будуть представлені всі регіони країни, тільки Сімферополь не долучиться.

Може визріти революція. До танків і стрілянини не дійде, але емоції вируватимуть. Люди будуть украй незадоволені всім, що відбуватиметься. З відчаю частіше грабуватимуть банки і магазини. Влада спробує заспокоїти народ — але переважатимуть обіцянки, а не конкретні дії.

Зростуть лави "Беркута" й міліції. Вони отримають більше повноважень. Людей із майданів розганятимуть, але не битимуть і не вбиватимуть. Серед протестувальників буде кілька смертей. З першим похолоданням вони розійдуться. Нічого досягти не зможуть, бо не будуть згуртованими, не матимуть спільної ідеї, кожен вимагатиме свого. Політична перебудова настане 2013 року. Тоді багато провладних політиків втратять свої повноваження.

Скандали

Активізуються конфлікти серед влади. Сваритиметься між собою оточення президента. У лютому він удасться до кадрових змін, однак позитивним зрушенням це не сприятиме.

Представники різних церков конфліктуватимуть гостріше, ніж зазвичай.

У неприємні історії потраплятимуть популярні артисти чоловічої статі.

Вибори

На парламентських виборах у жовтні опозиція отримає високий відсоток. Але у Верховній Раді переважатимуть нинішні депутати.

Голосно заявить про себе поки що маловідома жінка. Однак по-справжньому її зірка запалає на наступних парламентських виборах. Тоді ж виросте і проб'ється у Верховну Раду нова політична еліта.

Тимошенко

Зараз зі здоров'ям в екс-прем'єра великі проблеми. У березні 2012-го через це її відпустять під домашній арешт. Тоді ж активно заговорять про зняття обвинувачень. Їх визнають штучно створеними. У квітні здоров'я Юлії Тимошенко погіршиться. 25 червня буде винесено рішення суду на її користь. Знімуть усі обвинувачення проти неї, але заборонять обіймати кілька державних посад.

Найвдалішим 2012-го для неї буде липень. Перемагатиме у всьому, за що братиметься. Серйозний підйом Тимошенко очікує 2013 року. У політиці вона залишатиметься майже до 2020-го.

У другій половині 2012 року її команда почне висувати зустрічні обвинувачення на адресу тих, хто судив Тимошенко і замовляв процес над нею.

Янукович

Президент майже не буватиме за межами країни. Його зовнішньополітичну активність сковуватимуть проблеми всередині України. У форс-мажорних обставинах він не зможе приймати виважені рішення. Втрачатиме рейтинг ще більше, ніж 2011-го. Відчутно зменшиться кількість прихильників Януковича на Донеччині, Луганщині й Харківщині. Але при владі він залишиться щонайменше до початку 2013 року.

Євро-2012

На чемпіонаті Європи з футболу, що пройде в Україні й у Польщі, наша країна заробить собі негативний імідж. Спекулянти завищуватимуть ціни за проживання для туристів, утридорога перепродуватимуть квитки. Не вистачатиме готелів і лікарень. У зв'язку з підготовкою до чемпіонату, у травні державна скарбниця буде спустошена. Не вдасться досягти успіху й на футбольному полі.

Наука

Вітчизняні вчені продовжуватимуть виїжджати за кордон. Менш затребуваними стануть економічні факультети. Абітурієнти частіше обиратимуть творчі спеціальності, насамперед дизайнерів та архітекторів. Серед тих, хто вивчатиме іноземні мови, популярною стане китайська.

Культура

Прославлятимуть Україну жінки. Перемагатимемо на конкурсах народних майстрів, краси, на пісенних і кінофестивалях. Якщо поїде на Євробачення жінка, можемо стати першими. Чоловік принесе невдачу. Європейські дизайнери запозичуватимуть наші вишивки й орнаменти.

Весілля

Українці активно одружуватимуться, хоч 2012 рік — високосний. 12.12.12 йти до РАЦСу не бажано. Такі подружжя переслідуватимуть проблеми і сварки. Багато шлюбів розпадеться через фінансові проблеми й непорозуміння.

Здоров'я

Люди багато нервуватимуть, підхоплюватимуть різні віруси, гинутимуть в аваріях — більше, ніж зазвичай. Декретні виплати затримуватимуть і скорочуватимуть, але народжуваність буде високою.

Погода

Наступного року температура загалом буде нижчою, ніж 2011-го. Холодні очікуються весна й літо. Багато лиха принесуть сильні вітри, урагани і повені.

Найважчим у році буде 28 листопада

Затемнення стануться у знаках Стрілець, Близнюки і Скорпіон.

21 травня — часткове сонячне затемнення.

4 червня — місячне затемнення.

14 листопада — повне сонячне затемнення. Тоді можливі епідемії і масові харчові отруєння.

Найважчим у році буде 28 листопада — останнє місячне затемнення. Варто чекати великої кількості аварій на виробництвах, нещасних випадків на дорогах. Бажано відкласти далекі відрядження і перельоти. Будуть проблеми з вогнем і електрикою. Люди втрачатимуть здоровий глузд, будуть некерованими.

З 20 травня по 10 червня — небезпечно літати. Стихії руйнуватимуть усе, створене людиною, зокрема будівлі. Не варто позичати і вкладати у банк гроші. Вони будуть втрачені.

Найбільше авто- та авіакатастроф трапиться: 1-15 березня, 20 травня —10 червня, 19 липня — 6 серпня,16-23 жовтня, 6-30 грудня.

Вірусні епідемії та харчові отруєння загострюватимуться 10-30 січня, 5 квітня — 1 травня, 27 травня — 7 червня, 1-7 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «З червня по жовтень стоятимемо на майданах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути