пʼятниця, 04 травня 2012 00:00

Водії перемогли пішоходів

 

Львів'яни взялися боротися з водіями, які паркують свої автомобілі на тротуарі. Поки що гуманними методами — створили в соціальній мережі "Фейсбук" групу "Дайте пройти".

— Нас дістало, що вузькі тротуари перегороджені автомобілями. Ми хочемо ходити відведеною нам пішохідною частиною, не ризикувати життям — своїм і дітей, — пояснюють засновники групи.

Спочатку вони викладали фотографії неправильно припаркованих автівок. Потім виготовили наклейки з написом "Мені плювати на всіх! Паркуюся де хочу!". Клеїли їх на автомобілі, що заважали руху пішоходів.

Нещодавно учасниками "Дайте пройти" зацікавилася міліція.

— До мене приходили і брали пояснення стосовно нашої групи, — пише одна з активісток. — Ноги ростуть зі звернення жителя Харкова до Міністерства внутрішніх справ щодо порушення прав водіїв у Львові, нелегальної відеозйомки і виставлення її в інтернет.

Цього і треба було очікувати. У нас завжди так — чим кращий у тебе транспорт, тим легше здобути справедливість. Це як у селі — якщо фіра наїхала на людину, то винен не фірман, а той, хто скочив під коня. Або як в анекдоті, коли зіткнуться "запорожець" і "мерседес", завжди дістанеться водію "запорожця".

На що розраховувати, якщо в тебе немає навіть коня — лише саморобна найклейка і світлі помисли?

Зараз ви читаєте новину «Водії перемогли пішоходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути