Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2007 17:12

Віру Білоус затягнуло під колеса поїзда

Минулого четверга у Вінниці 49-річна Віра Білоус потрапила під поїзд "Москва—Кишинів". Це сталося біля мосту, де вулиця Бучми перетинає залізничну колію.

Поїзд різко загальмував, але встиг затягнути жінку під колеса. Звідти її дістали машиніст із помічником. Вони викликали "швидку".

— Жінку привезли до нас у травматичному шоці. У неї були численні переломи, особливо з лівого боку. Хвилин за 20 вона померла, — розповідають у реанімаційному відділенні Вінницької міської клінічної лікарні N2. — Взагалі лютий у нас якийсь депресивний місяць. Це вже п"ятий випадок самогубства.

При собі жінка не мала ні документів, ні мобільного телефону. Встановили її особу в п"ятницю вранці при допомозі сестри. Віра Білоус приїхала до неї в гості з міста Коломия на Івано-Франківщині.

Вірині рідні кажуть, що вона була цілком адекватною. Але інколи дуже тужила за сином, який торік загинув за невідомих обставин.

Оперуповноважений Вінницького лінійного відділу міліції Юрій Назарчук каже, що слідство встановлює, було це самогубство чи нещасний випадок.

Неподалік місця, де поїзд збив Віру Білоус, у вересні минулого року пішов із життя генеральний директор компанії "Керамік" Андрій Станіславський. Він кинувся під електричку "Козятин—Жмеринка".

Зараз ви читаєте новину «Віру Білоус затягнуло під колеса поїзда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути