Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2007 07:12

Відпочинок у Карпатах не подорожчає

Минулої середи в Києві пройшла туристична виставка "Тур Фешн" сезону осінь-зима 2007-2008. За словами операторів, більшість турів подорожчали.

— Найпопулярнішими курортами взимку будуть Карпати, Єгипет, Туреччина, Болгарія, Словаччина, Польща, Австрія, Об"єднані Арабські Емірати, — розповідає директор із туризму фірми "ПАН УКРЕЙН" Олена Шаповалова. — Дуже подорожчав Таїланд. Колись 7-денний тур коштував 980 доларів, а тепер стільки коштує лише авіапереліт. Тому люди ринули в Емірати. Там така сама ціна ($2250. — "ГПУ"), а летіти вдвічі швидше.

За словами Шаповалової, в ОАЕ складно дістати візу через посилення візового контролю. В аеропортах обов"язково треба проходити сканування сітківки ока.

— Оголошень про це ніде немає, але без сканування до країни не впустять, — наголошує директор із туризму.

Дещо змінилися ціни до Єгипту та Туреччини. 8-денний відпочинок у Єгипті в листопаді обійдеться в $685. Торік він коштував $470. 8-денний тур узимку до турецької Анталії в середньому коштуватиме $400 (торік $250).

— Серед гірськолижних курортів найпопулярнішими будуть Карпати. Через те, що торік не було снігу й зірвався сезон, тепер цін там не підвищуватимуть. 7-денний відпочинок обійдеться в 850 доларів, — зауважує Шаповалова. — Подорожчає лише відпочинок на Новий рік та Різдво.

Зараз ви читаєте новину «Відпочинок у Карпатах не подорожчає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути