вівторок, 28 травня 2013 05:15

Відкриту на Поштовій площі естакаду знову закриють

Київська влада не встигала реконструювати Поштову площу до дня міста, як обіцяла. 25 травня відкрили лише автомобільну естакаду з Володимирського узвозу до вул. Набережно-Хрещатицька. Площа навколо неї залишається розритою.

Естакаду будували майже рік. У неділю під нею продовжуються роботи. Працюють кілька десятків робітників. Облаштовують територію, підкріпляють опори. На набережній Дніпра кладуть покриття на пішохідній зоні.

— Роботы здесь очень много, все будет делаться от денег. Если их нету, мы будем простаивать. Все хотят есть, за "спасибо" никто работать не будет. Здесь многим задолжали по зарплате за прошлый год. Тепер потихоньку выплачивают, — каже 40-річний Степан Петрович, виконроб однієї з ділянок. — Естакада все равно не закончена. Во-первых, прямо на въезде нарисовали зебру. Водители притормаживают, возникает небольшая пробка. Ее снесут, но позже, когда заработает подземный переход. Мы так и не успели положить основной шар асфальта, так что после праздников снова перекроем эстакаду.

Естакада є першим етапом будівництва розв'язки, яка в різних рівнях розведе транспортні потоки в напрямку адміністративного центра Києва, району Оболонь і Набережного шосе.

— Термін придатності асфальтного покриття на цьому шляхопроводі — майже 30 років. Це лише перший етап реконструкції площі. Друга черга передбачає будівництво автомобільного тунелю, — розповідає голова міської адміністрації Олександр Попов. — До дня Конституції ми плануємо відкрити проїзд тунелем в одному з напрямів руху.

Загалом же реконструкцію площі хочуть завершити до свята Покрови, 14 жовтня.

Також у суботу закінчився перший етап реставрації просп. Перемоги. На ділянці від кемпінгу "Пролісок" до розв'язки на просп. академіка Палладіна повністю замінили асфальт, розширили проїжджу частину. Крім цього, облаштували пішохідні зони та замінили дощовики й каналізаційні люки.

Зараз ви читаєте новину «Відкриту на Поштовій площі естакаду знову закриють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути