Ексклюзиви
четвер, 23 лютого 2006 19:22

Від сьогодні видають відкріпні талони

Починаючи із 24 лютого українці можуть отримувати відкріпні талони для голосування на парламенських виборах. Щоб одержати цей документ, виборець повинен пред"явити працівникові місцевого виборчкому паспорт. У ньому поставлять печатку, зазначать номер відкріпного талона та дату його видачі.

Цього року талони захистять від підробок водяними знаками. У Центрвиборчкомі запевняють, що сфальсифікувати їх буде неможливо.

— На кожній дільниці буде пристрій, що зможе відрізнити справжній талон від підробки, — розповів голова ЦВК Ярослав Давидович, 67 років. — При його застосуванні фарба на відкріпному посвідченні повинна змінити чорний колір на зелений.

Начальник оргвідділу ЦВК Микола Дондик, 58 років, зазначив, що відкріпні талони вже розіслали до місцевих виборчих комісій.

Проголосувати у тому місті, де видали талон, виборець не матиме права. Відкріпні посвідчення перестануть видавати за два дні до виборів.

Зараз ви читаєте новину «Від сьогодні видають відкріпні талони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути