середа, 10 вересня 2008 07:07

Юнак упав у шахту ліфта

4 вересня в Харкові пізнього вечора Олексій Семенов, 18 років, упав у шахту ліфта житлового будинку. Юнак пролетів сім поверхів та впав на кабіну. У нього перелом лівої ноги та поранення рук.

— Хлопець ходив за продуктами, — кажуть "ГПУ" в райвідділі міліції. — Олексій живе на сьомому поверсі. Але ліфт туди не викликався. То ж він піднявся на поверх вище. У під"їзді світла немає. Коли хлопцю здалося, що ліфт приїхав, він звично відчинив двері й ступив уперед. Упав на ліфтову кабіну, яка стояла на другому поверсі.

Коли Олексій провалився, цього ніхто не почув. Юнак зміг із мобільного подзвонити матері. Та зверху побачила сина й викликала міліцію та "швидку". Разом з ними приїхали й рятувальники.

— Через застарілість ліфтового обладнання, ні на першому, ні на другому поверхах ми двері не відкрили, — розповідають у міському відділі МНС. — На третьому — відчинили й витягли хлопця.

Нині слідча комісія розслідує причини збою роботи ліфта. Будинок розташований на вул. Червоноармійській, 8/10. Йому 80 років. У домі працюють ліфти першого покоління. У них двері відкриваються вручну.

— У нас поки що головна версія — це втручання у роботу ліфта сторонніх осіб, — зазначає "ГПУ" в комунальному підприємстві "Харківміськліфт". — Незадовго до падіння хлопця сім-вісім молодиків заходили до під"їзду й пошкодили підйомний механізм.

Тепер Олексій у лікарні. За ним доглядає мати. Медики обіцяють виписати хлопця за кілька тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Юнак упав у шахту ліфта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути