вівторок, 11 вересня 2018 06:35

Укрпошта доставила за кордон зіпсовану посилку

Керамічні вироби черкаської народної майстрині 52-річної Ольги Бердник-Отнякіної побилися в посилці, яку вона відправила Укрпоштою у Данію на виставку. Жінка втратила контракт з іноземцями на кілька тисяч доларів.

Ольга створює керамічні фігурки звірів.

— Відправила на виставку 22 статуетки. Розбилася третина, — говорить Ольга Бердник-Отнякіна. — За свої гроші купила коробку з маркуванням. Всередині зробили гарну підмостку. Усього за відправлення заплатила 3 тисячі гривень.

Посилка їхала 20 днів наземним транспортом. Працівники пошти замість наліпок англійською "Крихка посилка", від руки на­шкребли на коробці "Обережно". Організатор виставки надіслав світлини побитої кераміки. Виставку скасував і відмовився далі працювати. Мовляв, не хочуть так ризикувати. Надіюся мені повернуть хоча би затрачені 3 тисячі гривень.

За речі та їх належне упакування несе відповідальність власник, заявили в Укрпошті. Там розслідують, чи розбилися іграшки через дії їхніх працівників.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта доставила за кордон зіпсовану посилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути