пʼятниця, 29 липня 2011 00:45

Український римейк фільму "Красуня" зняли на фотоапарат

Автор: фото З САЙТА WWW.dozor.com.ua
  Співачки-близнючки Анна та Марія Опанасюк зіграли головні ролі у фільмі ”Красуня”. Однойменну американську стрічку перед зйомками переглянули сім разів
Співачки-близнючки Анна та Марія Опанасюк зіграли головні ролі у фільмі ”Красуня”. Однойменну американську стрічку перед зйомками переглянули сім разів

— У нас у країні таких стрічок досі не було, — каже кримський режисер 44-річний Дмитро Таран у середу. Він представляє трейлер романтичної комедії "Красуня 2.0". Фільм відзняли за допомогою фотоапарата й ручної камери. — В Україні взагалі мало знімають. В афішах 80 відсотків американських стрічок, 15 відсотків російських і решта французьких. Наших майже немає.

Фільмували "Красуню" навесні в ялтинському готелі та на вулицях міста.

— Бюджет невеликий, але дім на ці гроші побудувати можна. У його назві закладена певна римейковість, хоча насправді римейку немає. Там описується історія лос-анджелеської повії, а в нас — двох співачок, — продовжує Таран.

У головних ролях знялися близнючки 22-річні Анна і Марія Опанасюк із Криму. Вони нещодавно брали участь в музичному телепроекті "Голос країни". Для них режисер спеціально переписав сценарій — додав сестру головної героїні.

— Це наш перший досвід роботи у кіно, до цього були тільки кліпи. Сім разів передивилися "Красуню" з Джулією Робертс, щоби звернути увагу на акторську гру, — говорять сестри. — Нас розрізняли тільки оператори, плутав навіть режисер. Потім одну з нас перефарбували в темно-коричневий колір. Наступного дня ми мали концерт і знову відновили рудий колір волосся, бо це наш сценічний образ. Коли зйомки продовжили, довелося знову малюватися в темніший. Це шкідливо, але волосся якось витримало.

Головну чоловічу роль зіграв луганський актор і підприємець 39-річний Роман Майоров. Його герой — бізнесмен, який закохується в молоду співачку.

— Режисер сказав мені: у тебе тонкі губи й великий ніс — це добре для поцілунків. Я із задоволенням цілувався весь фільм. Але не знав, із ким із сестер. Коли знімали фінальний поцілунок на вокзалі, один п'яний казав: "А давайте я буду головним героєм", — розповідає Роман.

У "Красуні" в ролі коханого однієї з сестер також знявся музикант 35-річний Діля (Едуард Приступа. — "ГПУ"). Він же написав музику до стрічки.

"Красуня 2.0" з'явиться у кінотеатрах на початку жовтня. Тоді ж режисер планує розпочати зйомки "антинатовського бойовика" в Криму. За сюжетом, троє колишніх радянських розвідників боротимуться із торгівлею наркотиками, яку організував натовський агент. Кіно замовив російський телеканал.

Зараз ви читаєте новину «Український римейк фільму "Красуня" зняли на фотоапарат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути