Ексклюзиви
середа, 23 серпня 2017 00:20

Українець врятував туристку від акули

Грамотою за мужність нагородили у Державній службі з надзвичайних ситуацій Закарпатської області Михайла Волошина з Ужгорода. Під час відпочинку в єгипетському місті Марса-Алам він врятував від акули туристку з Австрії.

— Плавали з дружиною у морі. А неподалік пірсу була група австрійців. Раптом почув сильний крик метрів за п'ять від мене. Бачу, ніхто не реагує, — говорить Михайло Волошин, 52 роки. — Підплив до дівчини й подав руку. Вона зразу ж ухопилася за шию. У той момент я помітив, що її почала кусати велика рибина. Можливо, туристка годувала рибок і спровокувала хижака. Акула вирвала їй шматок м'яса із лівої частини живота.

Українець поплив із постраждалою до берега. ­Трималися за рятувальний круг, який їм кинув рятувальник. Акула кружляла поруч, але більше ні на кого не нападала.

На суші дружина українця знепритомніла, коли побачила поранення австрійки. Дівчину забрали медики в лікарню міста Хургади.

Зараз ви читаєте новину «Українець врятував туристку від акули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути