Ексклюзиви
середа, 24 грудня 2008 18:30

Українка померла на єгипетському курорті

Міністр закордонних справ Єгипту Ахмед Абуль Гейт повідомив у вівторок, що громадянка України Наталія Ткаченко, 51 рік, померла в лікарні курортного міста Шарм-ель-Шейх.

26-річна донька загиблої Марія, дотепер перебуває в реанімації. Наталія Ткаченко померла внаслідок чисельних травм. У жінки було переламане ліве стегно, важко травмована голова. Мати з донькою 22 грудня приблизно о 22.00 за місцевим часом потрапили в аварію. Екскурсійний автобус, в якому було 22 пасажири, з"їхав із міжнародної траси в кювет і перекинувся.

Аварія сталася на півострові Сінай, за 10 км від курортного міста Дахаб. В автобусі їхали туристи, що поверталися до готелів після екскурсії до міста Єрусалим в Ізраїлі. Більшість серед постраждалих — громадяни Росії, також було двоє українок і сім"я із Латвії.

— Того вечора були складні погодні умови: туман і піщана буря. Автобус знесло зі шляху. Семеро осіб загинули, ще 18 — травмовано, — розповіли "ГПУ" в прес-службі Міністерства закордонних справ.

Українок доправили до лікарні "Шарм Інтернешнл" у Шарм-ель-Шейху. Наталія Ткаченко добу пробула в місцевій реанімації й померла. Коли небіжчицю перевезуть до України, у МЗС учора до обіду ще не знали. Шість російських туристів, які отримали незначні тілесні ушкодження, учора повернулися додому. Дев"ять осіб ще в лікарні.

Екскурсійний тур до Єрусалима туристи купували, як це називається в Єгипті, у "вуличній туристичній компанії". У них поїздки коштують дешевше, аніж в офіційних туроператорів. Кажуть, компанія, чий автобус потрапив у аварію, не мала дозволу на перевезення туристів.

Зараз ви читаєте новину «Українка померла на єгипетському курорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути