Ексклюзиви
пʼятниця, 28 вересня 2012 08:40

Учитель біології відкрив музей чупакабри

У місті Ромни на Сумщині запрацював музей чупакабри. Серед його експонатів є документальний фільм, відеосюжети про істоту, понад 20 публікацій, фотографії та речові докази. Музей у приміщенні міської середньої школи №6 відкрив учитель біології Володимир Литовка, 55 років.

— Чупакабра на Сумщині з'явилася шість років тому. Я тоді почав збирати про неї інформацію. Більше місяця їздив по селах, де її бачили. Просив різні речі, яких торкалася тварина. Із Західної України мені передали півметровий брус, що його перегризла чупакабра, залишки кліток, де жили з'їдені тварюкою кролі. Я зробив багато фото та відео місць, де її бачили, — говорить телефоном Володимир Литовка. Учителює він 30 років.

Пояснює: чупакабрами назвали невідомих істот, які душать свійських тварин і висмоктують їхню кров. В Україні зафіксували 10 випадків нападу на живність. Ці створіння схожі на кенгуру з півметровими пазурами та великими зубами. Учитель виготовив дерев'яний макет тварини. Але найціннішим експонатом музею називає землю з місця, де поховали істоту.

— З колегами їздили та розкопували тіло чупакабри в селі Манили на Харківщині, — продовжує дослідник. — Коли викопали її, вона була як жива. Звідти й узяли ґрунт. Селяни тушу забрати не дозволили. Збираю гроші, щоби провести генетичну експертизу. Через це мене назвали "мисливцем за чупакаброю". Сподіваюся незабаром надати науковцям докази того, що вона справді існує не тільки в байках і чутках.

До музею пускають безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Учитель біології відкрив музей чупакабри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути